fredag 25. mars 2016

Ødelagt mobil

Se vårt store utvalg av mobiltelefoner her! Enkel skademelding. Pris med SWAP 9-. Info Reparasjon Trygg og rask service. Kom innom på drop in. Alle priser finner du under prisoversikten.

Den utfordringen har Telenor tatt tak i med sin nye mobilforsikring, som du kan bestille når du kjøper mobil med SWAP. Målet er at kundene våre skal være uten mobil i så kort tid som mulig - hvis uhellet skulle være ute, slår produktsjef Tim Helle fast. En ødelagt telefon er ofte en stor grunn til bekymring, spesielt hvis du har sensitive og viktige data på telefonen. Du vil gjenopprette data fra telefonen og noen ganger dette kan få deg en masse bekymring.


Har du kjøpt en mobil som blir ødelagt , er det greit å vite hvilke rettigheter du har. Disse rettighetene gjelder bare når mobilen er mindre enn år gammel og kjøpt fra en butikk. Hvis du har kjøpt fra en annen privatperson, må du ha kvittering fra butikken den ble kjøpt fra for å klage dit.


Sjekk hva du har krav på!

Flere titalls kunder raser mot mobilgiganten Moobi. Men hva har du egentlig krav på når mobiltelefonen svikter? Du er nemlig nødt til å koble deg til iTunes, og hvis digitizeren (det tynne laget rett under glasset som registrerer fingerberøring) er ødelagt , får du ikke tastet inn koden for å låse opp mobilen. Her finner du alle Dinsides mobiltester.


Vi fikser de fleste problemene på mobiltelefoner. Overføring av data, Sikkerhetskopiering og Backup av ødelagt mobil ? Mange har ønsket seg ny mobiltelefon til jul, og kanskje er du blant de heldige som fikk akkurat den modellen du hadde ønsket deg. Da kan det være lurt å ta en titt på listen over ting du bør gjøre når du har fått en ny telefon, som å sørge for å låse den for uvedkommede og for at bildene dine sikkerhetskopieres automatisk til nettskyen i tilfelle du mister telefonen. Forsikringen omfatter mobiltelefon og nettbrett uten tilbehør, som spesifisert i forsikringsbeviset med angitt IMEI-nummer.


Forsikringen har rask og enkel skademelding, og mobiltelefonen repareres normalt innen virkedager fra. Du kan kreve mer tilbake enn du betalte Har du kjøpt mobil med bindingstid som går i stykker? Da kan du kreve mer i erstatning enn du betalte for selve mobilen.


Mange opplever å havne i krangel med selgeren når mobilen går i stykker. Og det gjør de ofte. Går i stykker altså.


Når du leverer inn den gamle mobilen slettes utestående beløp opptil mnd. SWAP er en smartere måte å kjøpe mobil på. Hvilken type mobil er det?

Det skal være mulig å få det ut, ofte trenger man bare å gå til der man kjøpte den, så kan de fikse det. Uansett, kan hende at kontaktene dine har blitt lagret på sim-korte om det er det du har satt som standar hvis ikke, til neste gang, sett det som standard. Alle kontaktene, meldinger, apps, og andre elementer som er lagret i minnet på den mobile enheten kan også være på månen.


Innbo dekket ikke sånne ting, så da mener de at jeg må lyge på meg en reise å ta det der! Eller er jeg på reise når jeg kjører til jobb? Med jevne mellomrom får vi spørsmål om knuste eller ødelagte mobilskjermer dekkes av forsikringen.


Vennligst ikke la skjermen være ødelagt ! Smarttelefonen skjerm er den viktigste komponenten - tross alt, bruker vi våre skjermer for å navigere mellom programmer, sende tekstmeldinger, sjekke e-post og se videoer. Når den er sprukket eller ødelagt , kan det være en enorm smerte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg