torsdag 17. mars 2016

Løs mage kjerringråd

Diare - kjerringråd Diaré. Et enkelt kjerringråd er å bruke noe som inneholder stivelse for å få slutt på diare-en. Denne medisinen kan også gis til barn Les mer om diaré.


Dårlig mage - kjerringråd. Tilgangen til toalett er sjelden så bra når man er på ferie som når man er hjemme.

Løs mage og mat som lindrer. La oss først starte med det du helst bør unngå når magen er i ubalanse. Her er noen eksempler: Fet eller røkt mat, som for eksempel laks, spekeskinke og bacon, påvirker magen negativt.


Jeg er vært utrolig løs i magen de siste dagene, ikke akkurat diarè, men ikke normal avføring heller. Startet med at jeg hadde veldig vondt i magen som når du ikke får sluppet luften ut, og hadde ekstremt luft i magen. Tenker dette har kommet av at jeg spiste mye egg forrige uke, pleier nemlig å. Hos mange personer kan man ikke peke på klare årsaker til forstoppelse - at magen er hard.


De vanligste forklaringene er uregelmessige avføringsvaner, ignorere trangen til å gå på do, fiberfattig kosthol lite fysisk aktivitet, høy medisinbruk, misbruk av avføringsmiddel, stress eller angst og tilstanden irritabel tarm.

Dersom du sliter med diaré og løs mage som varer over tid kan det også skyldes andre ting. Biolog og forfatter av boka Sprut – Historia om kroppsvæskene våre, Åsmund Husabø Eikenes, kan fortelle at de siste ti årene har forskningen som knytter hodet og tarmen sammen gjort viktige oppdagelser. Potetmel mot magesyre eller løs mage. Mange råd mot halsbrann under graviditet. Visste du at potetmel kan hjelpe mot for mye magesyre?


Et gammelt kjerringråd anbefaler iallefall å drikke 1-teskjeer potetmel blandet med litt vann, noe som også skal hjelpe mot løs mage. Hva er årsaken til løs mage ? Med løs mage menes det tynne og hyppige avføringer, altså at avføringen formes etter toalettskålen og ikke har noen egen, fast form. Det kan være flere årsaker til denne tilstanden, blant annet: Smittsomme virusinfeksjoner: Virusinfeksjoner i tarm er en vanlig årsak til løs mage og diaré. Hvis du er plaget med langvarig diaré eller løs mage , bør du kontakte lege etter dager, råder professor Trygve Hausken. Hausken er overlege ved Gastroseksjonen og Nasjonal Kompetansetjeneste for Funksjonelle Mage -tarmsykdommer.


Langvarig diaré og løs mage som varer i flere uker kan også skyldes allergi, kronisk betennelsessykdom i tarmen eller irritabel tarm. Derfor er det viktig å erstatte den væsken du mister. Når man har diaré tapes mye væske gjennom avføringen. Ofte kan det være bedre med sportsdrikker eller saft når man har løs mage. Vennlig hilsen, ernæringsfysiologen, ung.


Du må drikke eplejuice.

Eple binder væske og stopper løs mage. Bruker dette på sønnen min og funker hver gang. Blåbær og blåbærsaft er også bra. Eller rett og slett kjøpe deg imodium på apoteket. Når det kommer til problemet med løs avføring kan det være mange ulike årsaker til dette, og det er vanskelig å gi et kort svar.


Mange opplever å få forbigående problemer med løs mage , forstoppelse eller luftplager hvis de endrer kostholdet drastisk på kort tid. De fleste har mage - tarmproblemer fra tid til annen, for eksempel luftplager, treg mage , diaré eller halsbrann. Her finner du informasjon om plagene og gode råd som hjelper. Trenger du et godt tips mot diare?


Da har du kommet på riktig sted. På denne siden har vi samlet flere gode kjerringråd mot diare. Beklager en litt udelikat tråd Men jeg er stuck i senga med magesmerter, voldsom diarè, kvalme og brekninger. Hatt denne driten i snart tre uker, og skal til lege om noen dager, men i kveld tok det heeelt av.


Jeg har hatt løs mage de siste dagene og begynner å bli veldig lei! Jeg er ikke syk, og jeg er såvidt jeg vet ikke allergisk mot noe. Det er ikke vondt(med mindre jeg prøver å holde meg), og jeg kontakter ikke lege før det har gått minst dager til med diaré.


Har dere tips til noe jeg kan spis. Er iallefall det jeg husker fra ferieturer, ble sååå forstoppa. Sår barnerumpe pga VELDIG løs mage i hele dag og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg