onsdag 16. mars 2016

Leilighet til leie florø

Et unikt alternativ til hotell. Book din overnatting på Airbnb i dag! Leiligheter over hele verden. Du må først verifisere identiteten din med BankID. Du vil bli videresendt til BankID verifisering.


Velkommen til Florø APARTMENTS – et godt alternativ ved behov for kort- eller langtidsleie – midt i hjerte av kystbyen i Sogn og Fjordane.

Våre leiligheter er skreddersydde for privatpersoner eller bedrifter som trenger en rimelig løsning for kortere eller lenger tid. Den billigste utleieboligen ligger ute til Kr. Vurderer du flere alternativer? På Florø Rorbu har vi ulike leiligheter.


Hver av disse har eget bad med dusj. I hver leilighet er det i tillegg egen kjøkkenkrok med dekketøy og vanlig norsk utstyr til matlaging. Et for voksne med dobbeltseng, og et for barn med køyeseng.


Vi har to ulike soverom.

Hvert av soverommene har dyner og puter. Det er mulig å leie sengetøy. Strandgata ligg attraktivt til i sentrum av Florø , med alle byens tilbod rett utanfor døra. Prosjektet består av flotte lyse leiligheter med ulik størrelse og utforming.


Sjekk ut alle boliger til leie fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. På FINN finner du hele leiemarkedet - med leilighet , enebolig, rekkehus, hybel og rorbu til leie. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Privat rom i Florø , Norge. Stille og rolig bo.


Tilgjengelig på tlf. Dette er en topp moderne 1-roms leilighet med høy standar og inn til soveplasser. Lyst og komfortabelt bad. Utgang til loggiaen. Unik mulighet til å leie en veldig fin leilighet i lang tid i det velkjente komplekset Valle Marina, sør i Gran Canaria.


Komplekset ligger mellom feriestedet Anfi del Mar og Patalavaca. Den utmerkede beliggenheten gir deg mulighet til å gå til stranden og alle fasilitetene som er presentert på dette området av øya.

Med en travel hverdag er det godt når helgedagene dukker opp. Florø Rorbu har en glimrende beliggenhet med kort vei til sentrum, kort vei til dagligvare, bensinstasjon, svømmebasseng, og flere severdigheter. Leie av båter, kajakk, og noen meter fra kaien med mulighet for sjøsetting av båt. Finn ditt ideelle leilighet til leie i Fuengirola. Har du en leilighet du leier ut eller ønsker å leie ut?


Vi skaffer deg de beste leietakerne og håndterer alt rundt utleien for deg. Vi sørger for at alt er i orden og har all kontakt med leietakerne. Utleie skal også lønne seg. Hos Leiebolig er boligen din leid ut kontinuerlig, til rett pris.


Bolig til leie i Oslo. I tillegg har vi nye boligprosjekter for utleie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg