onsdag 30. mars 2016

Julekuler glass blanke

Julekuler glass blanke

Alt du trenger til pakkekalenderen og adventskalender finner du hos Sprell. Frakt kun 5- Gratis innpakning. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Julekuler glass blanke

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Spill inn musikk og legg inn ditt eget foto i julekulen! Christiania Glasmagasin har alt du trenger til julen. Om du leter etter julekuler eller andre juleprodukter så har vi et stort utvalg.


Kjøp på nett og få rask levering. Ramona Julekule i glass. Julekulenettbutikken Glassklart leverer unike, forseggjorte glasskuler av høy kvalitet. Julekuler og juletrepynt i munnblåst, hånddekorert glass.


Polsk tradisjonshåndverk. Glasskulene finner du i nettbutikken, og hos utvalgte forhandlere. Se ideen til Flate julekuler og følg veiledningen som er gratis. Vinterlige julekuler av glass er dekorert med decoupagepapir og Snoweffekt.


Lag dine egne juletrekuler i år! Med våre delbare julekuler kan de bli ekstra fine. Her har vi laget et vinterlandskap, en personlig kule med foto og en annen fylt med paljetter.


Det er bare å dele julekulen og dekorere enten skilleveggen eller ta bort skilleveggen og fylle den med hva du vil. Juletrepynt i munnblåst glass. Nostalgisk juletrepynt. Det er alltid morsomt å lage sin egen julepynt, og våre delbare julekuler er perfekt til dette formålet!


De kan pyntes helt etter din egen smak og tålmodighet, og du kan enten gjøre det kjempe enkelt eller pynte med masse små detaljer. Stor pakke med billige julekuler. Størrelser fra til cm.


Du får dem i to fargenyanser. Blanke og med glitter, omtrent halvt om halvt. Glass kan bli hvite, matte og grå av flere ulike grunner. Dersom du er heldig, kan du få glassene blanke igjen. Men det kan også være at glassene dine har blitt matte for bestandig.


Om mattheten er forårsaket av kalk eller av korrosjon, vil avgjøre om du kan klare å få det bort eller ikke. Constance julekule, cm. Skinnende porselenshvit glasskule med sølvdekor og blanke glassperler.


Unike julekuler og juletrepynt i munnblåst, hånddekorert glass. Transparente glass julekuler som kan dekoreres - bruk vår krittmaling for glass , mal, la det tørke og bruk sandpapir for å fjerne litt av malingen så du har en shabby chic julekule i den fargen du ønsker. Eller bruk kulene som de er med lekkert design. Gi treet hva det er verdt.


Koselig, sølvfargede juletrekuler av glass. Fra glitrende, til blanke og frostede. Leveres i praktisk forpakning med stykker.


De koselige bildene av barn som bærer juletre og baker kake eller leker i snøen er designet av Lisbeth Lutnes som hvert år maler et et nytt motiv inspirert av sin egen barndom på gården i Trysil. Modeste nettbutikk, gammeldags juletrepynt i glass , munnblåst og håndmalt i Tyskland og Tsjekkia. På denne siden får du gode råd til hvordan du kan få de til å bli skinnende blanke. Krystall har høyt blyinnhold og er derfor mykere og mer utsatt for riper enn vanlig glass.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg