onsdag 23. mars 2016

Lady supreme finish

Lady supreme finish

Finn laveste nettpris her. LADY Supreme Finish Tre og Panel. Resultatet fremstår som både sanselig og uovertruffent perfekt. Vanntynnet, svanemerket oljemaling for innendørs treverk.


Lady supreme finish

Anbefalt forbruk pr. En unik teknologi giver en hår vaskbar og robust overflade, der holder sig smuk i lang tid. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg,. Ekstremt slitesterk.


EKSTREM SLITESTYRKE. Velg fritt mellom matt, silkematt, halvblank og superblank. Resulatatet fremstår uovertruffent perfekt, også på lister og dører, men en matt overflate. Avfallshåndtering Flytende maling må ikke tømmes i kloakkavløp, men leveres til godkjent mottak for farlig avfall.


Lady supreme finish

Lady Supreme Finish har blitt testet av Teknologisk Institutt og ble best i test blant malinger. Bruk matt og blank maling i kombinasjon. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Se disse tøffe og rustikke palettene. Begge er deilige, duse gråbrune farger.


Lekre tekstiler fra Designers Guild. Produkten ger en jämn och mycket slitstark yta med ett elegant utseende. Användningsområde: Mellan- och slutstrykning på panel, MDF, möbler, dörrar, karmar lister och övriga snickerier. Enkle tips til et godt grunnarbeid er å påføre ett strøk Jotun Heftgrunning Universal. Dersom møblene har kvist, påføres ett til to strøk Jotun Kvist- og sperregrunning.


Småskader flekksparkles med Jotun Sparkel for treverk. Puss deretter underlaget og fjern slipestøvet. En deilig blåtone som fremstår relativt blå, men som likevel behagelig i sin fremtoning og fint kan brukes på fire vegger. Mange har falt for denne blåtonen på barnerommet, slik vi viser i foto under.


Malingen har suveren utflyt som sørger for en jevn og vakker overflate, og minimalt med penselstrøk. Halvblank gir overflaten et halvblankt og vakkert utseende som vil fremheve overflaten og detaljene. Suveren finish , ekstrem slitestyrke. Vaskbar og Svanemerket.


Tremalingen gir en fin, jevn farge og en glatt og nydelig finish , også på lister og dører. Den er særdeles slitesterk og har suveren flyt. Malingen avgir lite lukt og er miljømerket med både Svanen og Blomsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg