torsdag 3. mars 2016

Kiwi frukt

Kiwi frukt

Kiwi kommer opprinnelig fra Kina. Verden over er frukten nå kjent som kiwi. Umoden kiwi har meget lang holdbarhet. I kjøleskap kan du oppbevare den i ukevis, mens moden frukt bare holder seg i. Oppskrifter på kiwi ? New Zealan Italia, Chile og Frankrike i perioden hele året. En halv kiwi med skje smaker fantastisk.


Kiwi frukt

Men hvorfor nøye deg med en kiwi som mellommåltid? Nedenfor finner du mange gode oppskrifter med kiwien i sentrum, så du kan meske deg i kiwifrukten dagen lang. Som om ikke dette var nok til å få deg til å spise mer kiwi , og ikke bare som kakepynt, er frukten også lav på kalorier, og inneholder kun kalorier per frukt (cirka beregning). En av de mest effektive tingene å gjøre når du bekjemper forstoppelse, er å følge et kosthold rikt på frukt. De inneholder forskjellige næringsstoffer somakselererer fordøyelsessystemet.


Vi anbefaler at du spiser følgende frukter som bekjemper forstoppelse: 1. I tillegg gir de kroppen mye uløselig fiber. Alle KIWI PLUSS-kundene deltar automatisk i KIWI PLUSS Sunnhetslotteri når du kjøper fersk frukt eller grønt OG enten en pakke fersk fisk, frossenfisk, fiskekaker eller fiskepudding. Les mer om KIWI PLUSS Sunnhetslotteriet sine vilkår her Bonusen samles opp på din Trumf-konto og kan når som helst disponeres.


Kiwi frukt

Kalorifattig frukt Ananasen er kalorifattig, og den inneholder mye A-vitaminer og en god del C-vitaminer. Den härstammar från Kina, och då den liknar krusbär betecknade västerländska språk den tidigare med uttryck motsvarande kinesiskt krusbär. Gul kiwi er en videreutvikling fra grønn kiwi , men med andre egenskaper. Gul kiwi inneholder ikke enzymet actinidin, og frukten er således mindre syrlig.


Gul kiwi har et glatt, tynt skall og er ikke hårete som grønn kiwi. Smaken er tropisk søt, og kan minne om en blanding av mango, banan og melon. Fruktkjøttet er gult med.


Kiwi frukt

Her er tre gode grunner til å spise kiwi. LES OGSÅ: Så mye sukker er det i frukt. Kiwifrukten er spesielt rik på C-vitaminer, og det er kanskje hovedgrunnen til at frukten regnes som så sunn. En liten kiwi kan inneholde mg C-vitamin per 1g. Forskning har vist at kiwi kan være gunstig for blodtrykket hos røykere: Norske, mannlige røykere som i åtte uker spiste tre grønne kiwier per dag fikk et betydelig lavere blodtrykk enn de som ikke spiste kiwi.


Dette er en liten slektning av kiwi som vokser i klaser. De kan minne om avlange stikkelsbær - derav det ene kallenavnet. Les om hvordan vi håndterer personvern. Opprinnelig fra Kina. C, 2mg kalium, vann og 2kJ tilført energi per 1g spiselig vare.


Sommeren er snart her, og hva er vel ikke bedre da enn frukt ? Det er imidlertid ikke bare jordbær som bør få plass på fruktfatet. Det finnes nemlig flere andre frukter som kan by på en rekke sunne næringsstoffer - blant annet kiwi , sharon, granateple og avokado (ja, for det er faktisk en frukt ). Men den kan med fordel spises året rundt. KIWI vil fortsette å jobbe for å redusere matkasting. Hver kveld går de ansatte gjennom hyllene og priser ned mat som går ut på dato i løpet av de nærmeste dagene. KIWI , aktuelle tilbud fra KIWI , samt informasjon om åpningstidene til KIWI -butikker i din nærhet.


Du har garantert din favoritt, og det finnes sikkert en type du enda ikke har prøvd. Det burde ikke være så vrient, for frukt smaker fantastisk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg