mandag 21. mars 2016

Bruke kondom

Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie.

Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Ungdom krever kondom ! Noen ganger er det vanskelig å be om å bruke kondom.


Eller ingen har husket å ta med et kondom … Det finnes mange unnskyldninger for ikke å bruke kondom , men er de gode nok til å akseptere det å ha ubeskyttet samleie? Hver gang, og under hele samleiet. Stem også i vår kondom -VOTE.


Forsker Hockings konklusjon er at insisterer du på å bruke kondom , sender dette ut positive signaler til partneren, og han eller hun vil faktisk like deg bedre.

Kondomets historie. Noen tror at det er oppkalt etter en viss Dr. Kvinner som ønsker god beskyttelse mot både graviditet og soi, bør oppfordres til å bruke kondom i tillegg til for eksempel hormonell prevensjon. Brukt riktig er kondom et meget sikkert prevensjonsmiddel.


Men hva som er grunnen til at nordmenn ikke bruker kondom kan være mange. En del mener at følsomheten i penis blir mindre med kondom , og dessuten at det å skulle avbryte kosestunden for å finne frem kondomet i nattbordskuffen kan sette en liten brems på stemningen. Du må aldri, aldri bruke en kondom to ganger. Bruk en ny kondom neste gang du har sex, start på punkt og kos deg frem til punkt 7. Kilde:Lommelegen) Først opprettet 08. Vår undersøkelse viste at langt flere av ungdommene som rapporterte ikke å ha brukt kondom , rapporterte det som fra litt til svært sannsynlig at de heller ikke ville bruke kondom ved fremtidige samleier, sammenliknet med dem som hadde brukt kondom og dem som ennå ikke hadde hatt samleie.


Ved å bruke kondom viser man jo at man er en person som tar ansvar, ikke bare for sitt eget liv og helse, og for partnerens, men for ting i livet, sier Aasland som er daglig leder av Institutt for klinisk sexologi og terapi (IKST). Og hvem vil vel ha sex med en dust? Cupido-redaktør Cecilie Kjenslis ord. Lær deg å sette på kondom selv. Har du øvd på forhånd går det mye raskere.


Også jenter kan øve på å sette kondomer. Selv om man skal spørre om andre vil ha sex, trenger man ikke spørre om man skal bruke kondom. Egentlig trenger man ikke diskutere det, men bare ta på før man begynner.


Noen reagerer allergisk på lateks, og kan derfor ikke bruke kondomene vi sender ut.

Ta kontakt med helsestasjon for unge eller skolehelsesøster for gratis lateksfrie kondomer. Lateksfrie kondomer kan også kjøpes på apotek og i enkelte dagligvareforretninger. Du kan handle Trygt og Enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger.


Kvinner som bruker andre prevensjonsmidler og som har tilfeldig sex, anbefales å bruke kondom i tillegg. Denne videoen viser deg hvordan du bruker kondom på riktig måte. Dette er den beste måten å unngå seksuelt overførbare sykdommer. Først må du måle lengden av din penis når den har full ereksjon. Mål fra penisens base og se hvor langt det er til tuppen.


Deretter måler du omkretsen til penisen din. Det letteste er å bruke en bit med hyssing som du snurre rundt den tykkeste delen av din erigerte penis, og deretter måler du hyssingen. Folk ser dessuten ut til å tro at man ikke trenger å bruke kondom om man bruker hormonell prevensjon, så vi prøver å nå bredt ut med budskapet om at kjønnssykdommer er en like stor. Et kondom kan holde på liter vann og føre til blokkering av vannrør så ikke kast kondomet i toalettet.


Husk at kondomer har begrenset holdbarhet. Sjekk derfor holdbarhetsdatoen dersom du har hatt kondomer liggende en stund. Prater - men bruker ikke. Her i Norge er vi ikke like flaue over å prate om det å bruke kondom. Han sier at han ikke føler noe når han bruker kondom.


Kan man få kjøpt andre på kondomeriet eller noe man kan smøre på?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg