torsdag 10. mars 2016

Neseblod gravid symptomer

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Vanlig å blø neseblod. Mange gravide opplever også å blø neseblod i graviditeten.


Hun forklarer at slimhinnene i kroppen er mer blodfylte enn vanlig i graviditeten, og at dermed blør en lettere, sier hun.

Hvis du blør neseblod , ikke bøy hodet bakover, men klyp over neseryggen og hold det tett til blødningene stopper. SYMPTOM 5: Tissestrengt Når du er gravid ,. Utvikler falske symptomer. Selv om man registrerer ett eller flere gravidtetssymptomer, behøver det ikke å bety at man faktisk er gravid. Et sterkt ønske om å være gravid , kan til og med føre til at man får en voksende mage – og et såkalt innbilt svangerskap. Neseblod krever sjelden behandling av lege.


Ifølge Norsk Helseinformatikk bør man konsultere med lege ved kraftige blødninger, gjentatte blødninger eller blødning som ikke lar seg stoppe. Noe av det første han sjekker hvis en pasient er plaget med neseblod , er blodtrykket. Dette støtter Bredvei.

Hei (i)km på tirsdag og idag begynte jeg plutselig å blø neseblod. Mener å huske å ha lest et sted at det kan være et symptom. Jeg kjente faktisk gravid - symptomer allerede dager etter EL! Stikninger i høyre eggstokk, øm livmor, plutselig kvalm og økt luft i magen.


Selv om disse symptomene ga seg etter noen få dager, så skjønte jeg at jeg måtte være gravid pga den økte utfloden (hvit) som vedvarte helt til IKM. Dersom du nylig har blødd neseblod , er du ekstra utsatt for nye blødninger. Det skal lite til før denne skorpen løsner.


Pusser du for eksempel nesen, kan dette være nok til å sette i gang en ny blødning. De to vanligste årsakene til neseblod hos barn er nesepilling og slag mot nesen. Andre mulige årsaker er luftveisinfeksjoner, forkjølelse, influensa, allergi eller at barnet har puttet noe opp i nesen. En sjelden gang kan neseblod være symptom på mer alvorlige sykdommer, som blødersykdom og leukemi, forteller Resch.


Forskning har vist at opptil av befolkningen er plaget med gjentatt blødning fra nesen. Rundt oppsøker medisinsk behandling for denne plagen, det medfører at neseblod er en hyppig tilstand på norske legekontor og sykehus. Førstehjelp ved neseblødning.


Hold deg rolig og berolige barnet. Sett barnet ned og be ham om å lene seg fremover. Legg ikke barnet ned eller la ham lene hodet bakover, for da renner blodet bak i halsen.


Mange kvinner kommer forbi morgendagsfasen av graviditeten deres rundt denne tiden. Kreft i eggstokkene er mindre vanlig enn brystkreft (cirka 5kvinner i Norge får det hvert år, mot rundt kvinner som får brystkreft), men risikoen er høyere hvis det er andre i familien som har hatt det, eller du aldri har vært gravid.

Bestill en time hos legen, som kan henvise videre til gynekolog og ultralydundersøkelse. Jeg har sett en liste over symptomer på graviditet her inne, men føler at den er litt mangelfull (ikke ta det personlig du som har laget den), i tillegg til at det hadde vært greit å se når tidligst noen symptomer kommer. Derfor har jeg vært inne på et annet forum og skrevet ned når andre har kjent sine symptomer. Les også: Løsninger mot neseblod helt naturlig. Mer alvorlige patologier.


Du bør la legen din eller en spesialist innen øre-nese-hals stille en diagnose. Det vil likevel være lurt at du har kjennskap til hvilke sykdommer som har neseblod på listen over symptomer. Dermed kan du avgjøre hvor alvorlig ditt problem. Det er en rekke akutte smittsomme sykdommer som kan knyttes til neseblod , som influensa eller tyfus.


Men neseblod kan også være et symptom på arteriosklerose, hypertensjon, blodproppssykdommer, vaskulære sykdommer og uttrykk for vitamin mangel (skjørbuk, vitamin K-mangel). Jeg hadde det da jeg var gravid med min datter Kjente stikninger i livmoren som varte i 1min ca, akkurat uke etter EL. Jeg skjønte med en gang hva det var, og hadde ingen andre symptomer før jeg testet positivt et par dager før IKM. Husker jeg tenkte at nå skjedde det noe her!


Ni av ti episoder med neseblod oppstår framme i nesen fordi det går hull på en eller flere av de små blodårene som ligger tett under overflaten i neseslimhinnen. Disse er som regel lette å stoppe. Neseblødning bak i nesen er mer alvorlig og rammer nesten bare eldre. Symptomer på graviditet er individuelt fra kvinne til kvinne.


Noen oppdager symptomer ganske tidlig, andre senere. Noen har få symptomer , mens hos andre kan de oppleves svært plagsomme. Merk at denne oversikten er veiledende.


Det endelige valg av undersøkelser vil til enhver tid avhenge av den konkrete situasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg