fredag 4. mars 2016

Enkeltpersonforetak endre navn

Enkeltpersonforetak endre navn

Opprett ditt enkeltpersonforetak her. Enkelt regnskapsprogram på nett! Se selv på to minutter. Bytte navn på bedriften din.


Enkeltpersonforetak endre navn

Det er fullt lov å endre navn på bedriften din ved en senere anledning. For å bytte navn sender du inn Samordnet registermelding til Brønnøysundregistrene. Det er gratis å endre navnet så lenge bedriften kun er registrert i Enhetsregisteret.


Hvem kan velge navnet? Det er kompetent organ, for eksempel generalforsamlingen i selskapet, som må beslutte navnet. Her kan du registrere nye enheter og foretak, eller endre registrerte opplysninger.


De aller fleste organisasjonsformene kan bruke tjenesten. Dette gjelder blant annet enkeltpersonforetak , foreninger, aksjeselskap, ansvarlige selskap og samvirkeforetak. Dersom saken din godkjennes automatisk, vil navneendringen registreres umiddelbart. Det kan ta inntil fire uker å behandle en søknad manuelt.


Om din søknad har gått til manuell saksbehandling vil du få beskjed. Hvis du har et enkeltpersonforetak er det hele navnet, inkludert etternavnet ditt, som vil være beskyttet. Her kan du se hvordan du registrerer endringer for ditt enkeltpersonforetak. Gjenlevende ektefelle i uskifte kan tre inn som ny innehaver i enkeltpersonforetak etter sin ektefelle.


Enkeltpersonforetak endre navn

Ved skifte av innehaver ved uskifte, skal den nye innehavers navn registreres i foretaksnavnet. Pris for navnendring ? Spørsmål: Hvor mye koster det å endre navn på et AS? Svar: Endring av navn på aksjeselskap i Foretaksregisteret koster kroner 2. Det betyr at du skal skatte så snart inntekten oppstår. Navn på enkeltmannsforetak ? Forskuddsskatten fastsettes på bakgrunn av det du forventer av overskudd. Nye enkeltpersonforetak og ansvarlige selskaper, bosatt i Norge, kan søke om forskuddsskatt dersom det forventes skattepliktig overskudd det første året.


Det kan ikke være laget for å forvirre eller ergre. Dette er navnereglene for enkeltpersonforetak. Du kan ikke ha med en annen persons navn. Når du har funnet et navn bør du sjekke på navnesøk at navnet er ledig. For å kunne starte et enkeltpersonforetak (ENK) må du være over år (år i visse tifeller) og ha en adresse i Norge.


Et enkeltpersonforetak drives av en enkeltperson. Foretaket driver du for egen regning og risiko. Regjeringen har senket terskelen for å starte AS og ønsker med dette å simulere til et voksende antall aksjeselskap. Det øker muligheten for enkeltmannsforetak til å endre sin virksomhet til aksjeselskap.


I denne artikkelen beskriver vi grunner til å endre fra enkeltpersonforetak til AS og hvilke krav som gjelder. Eksempel: Jan Johansen fra Oslo vil starte eget malerfirma. Maler Jan Johansen og Johansen maling er begge gyldige navn som enkeltpersonforetak. Etter Konkursrdets oppfatning br reglene p dette punktet endres slik at NUFet ID_ureg oppgis bare ved endring.


Enkeltpersonforetak endre navn

Tilknytning til landbrukseiendom. Foretak Da slipper du g gjennom hele varelista og endre momssatsene den dagen du er blitt. Innlegg om enkeltpersonforetak skrevet av registrereas.


Kontaktinformasjon for Advokat Endre Grande, ENK Nesttun, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Bærer du på en drøm om å starte ditt eget firma og bli selvstendig næringsdrivende, kan du gjøre dette på flere måter. Garanterer du for aksjeselskapets lån f. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg