mandag 7. mars 2016

Makroner bergen

Flying Cakery er et trendy og innovativt kakeri i Bergen. Med en kreativ tenkemåte innen kvalitetskaker, har vi som mål å skape noe helt nytt innen designkaker. Vi bygger gjerne kakene i høyden såvel som tema kaker. Det populære lørdags utsalget vårt skal ha det beste utvalg i cupcakes og makroner.


Vårt utvalg av kaker og makroner følger sesongens råvarer, en forandring som fryder både oss som jobber med råvarene, og alle som spiser det vi lager.

I butikken har vi et utvalg av ferske makroner , porsjonskaker og kaker for personer. Skjønner- nå gleder jeg meg til å prøve i helgen #128578; Her i Bergen er det ikke så lett å finne en dag uten regn så jeg får gjøre et forsøk uansett #128512; (har hørt at man ikke skal lage makroner når det regner) Kan jeg kjøre på med 2-brett i ovnen om gangen på varmluft 1grader? Jeg har fått hang-up på noe som kanskje ikke er så heldig for helsen, men veldig heldig for smaksløkene og kosen. Jeg velger å fokusere på sistnevnte!


Jeg har smakt mange makroner i mitt liv, men kjærligheten for disse søtsakene har blitt en helt annen siden jeg smakte på Konfekt Galleriet sine her i Bergen. Franske makroner Disse populære småkakene fra Frankrike er som godteri å regne, og anbefales på det sterkeste! Og husk: Du vet du har lykkes når makronene er sprø utenpå og seige inni.

Akkurat nå er cupcakes, cakepops og makroner blant kakene som alle vil ha. Vi har blant annet startet å lage baked cheese cake, en amerikanisert versjon av ostekaken som får en litt annen smak og konsistens enn den vanlige versjonen. Folk liker den veldig godt, og dette er en kake vi tror kommer til å bli veldig populær. Macropaper er et bakepapir med forhåndstrykte sirkler for makroner. Dette makronpapiret er et forhåndstrykt bakepapir med sirkulære guider for å gi visuell hjelp når du skal bake makroner.


Du trenger kun å sikte sprøyteposen på midten av sirkelguiden og rør nedover og ut. Har ikke smakt de på galleriet vel og merke, men jeg kjøpte en boks fra deli forrige uke. Tok den ene med sitronsmak, hadde sånn konditorfargesmak i munnen resten av dagen. Super bilferie i Bergen med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell!

Reserver ditt Hotell i Bergen online. Den er designet med små forhøyede sirkler med innlagt doseringsstreker. Lekues bakematter er i beste kvalitet i 1prosent platinum silikon, og er godkendt av den anerkjente.


Ikke en eneste liten pistasjmakron en gang. Det har vist seg at vi bor i en makronfri regnby. Her finner du et stort utvalg fra kjente merkevarer til dame, herre og interiør. Se hele utvalget her!


Sverre Sætre Konditori. Vi er et håndverkskonditori som bygger på tradisjoner og naturlige råvarer. Vi følger sesongens råvarer i større grad enn det som er vanlig i norske konditorier, noe som gjør at våre produkter varierer fra årstid til årstid. Den siste tiden har det blitt mye mer populært med makroner , og i år ser vi at mange velger nettopp makroner til konfirmasjonsfesten. En av fordelene med makroner , er at de som regel er glutenfrie.


På en stor fest, som en konfirmasjon, vil det ofte være noen som ikke tåler gluten, sier Kippersund. Mange skal i ulike juleselskaper i ukene fremover. Hva er vel da hyggeligere enn å ha med en liten oppmerksomhet til vertinnen? Hos Konfektgalleriet har de nydelige makroner og konfekter i alle varianter – så her finner du garantert en fin gave som faller i smak.


Bitteliten søt slutt pr. Bergen classic fish soup with fish dumplings, shrimps and vegetables. Makroner Macaroones.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg