tirsdag 29. mars 2016

Logo quiz norge nivå 14

Logo Quiz Norge Privatøkonomi og. Radio Norge (eller en annen kanal, husker ikke helt. ) Det er en loppemarkedapp. Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe!


Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig.

Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste. Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten. Tar forbehold om mulige skrivefeil.


Logo quiz son nok for de fleste vil fremstå som ganske vanskelig. Men den er på ingen måte umulig å løse. Ta testen og se hvor mange logoer du kjenner igjen.


Slike quiz spørsmål og svar finner du hos oss. Selv om slike quiz også er ment som ren underholdning, har de faktisk en liten nytteverdi i det at du lærer noe når du tar de.

Selv om man ikke alltid husker hva det riktige svaret var, ligger det der inne i hjernen, klar til bruk ved neste anledning. Quiz : Hvor godt kjenner du Norge ? Hvor mange muslimer er det egentlig i Norge , og hva er nasjonalretten vår? Sjekk hva du kan om landet vårt i denne uhøytidelige testen! Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Finn laveste nettpris her. Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Middels vanskelig logo quiz.


Alle logoer er hentet fra tjenester som er relatert til internett. Spillet er veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å se på Emoji ikoner av filmer, TV-programmer, tegn, kjendiser og mer. Bruk bokstaver oppgitt til stave det riktige svaret.


Hvis du får problemer på et nivå , og trenger hjelp med spillet Emoji Quiz er stedet for deg. VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.


How well do you know brands like Nike, Pepsi, and CNN?

Test i norsk – høyere nivå. Det finnes en skriftlig test og en muntlig test, og du må ta disse hver for seg. Testen blir arrangert tre ganger i året.


Du kan ta testen på bokmål eller nynorsk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg