onsdag 30. mars 2016

Grillet laks med mangosalat

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Skjær mango i biter. Grill laksestykkene i ca. Plukk bladene av korianderplanten, og skjær chili i små biter.


Bland mango, koriander og chili med olivenolje og limesaft.

Smak til med salt og pepper. Server grillet laks med mangosalat ved siden av. Hvis du ønsker mer Tex Mex-smak, kan du krydre den med Fajita kryddermix før du griller den. Laks er noe av det enkleste du kan legge på grillen.


En salat med frisk mango og spenstig chili passer svært godt til smaken av laks , og tar ikke mange minutter å lage. Denne retten er like rask å tilberede enten du velger grillen utendørs eller ovnen innendørs. Her har du en oppskrift med laks og mangosalsa.

Mangosalsa og grillet laks Salsa av mango smaker utrolig godt sammen med laks , og den lager du lett selv. Legg et lag over fisken før den legges på grillen, og du har en rett du kan imponere dine gjester med. Den skal heller være litt rå enn for mye stekt.


La laksen hvile noen minutter før den serveres. Server laksen med mango- og avokadosalaten som tilbehør, og gjerne litt ris. Laks egner seg meget godt for grillen, og sammen med spicy nudelsalat med mango og vårløk blir dette et kjempegod sommermat. Krydre laksen med salt og pepper og stek den i litt nøytral olje i 2-minutter på hver side, til den er passe stekt. Alternativt kan du grille laksen på grillen eller steke den i en grillpanne.


Pass på at du ikke steker den for lenge, laksen skal heller være litt rå enn for mye stekt. Prøv lakseburger neste gang du fyrer opp grillen! Vi har oppskriften.


Fisk på grillen kan med fordel varieres. En mangosalat er ikke helt det samme uten koriander og chili. Mangosalsa smaker utrolig godt sammen med laks , og den lager du lett selv. Ta laksen ut av plasten, legg den i en smurt ildfast form og dekk med aluminiumsfolie.


Stek laksen i stekeovnen i ca.

Ta av aluminiumsfolien og dryss over valmuefrø. Del avokado i to, ta ut steinen og avokadokjøttet. Laks med mango-og avokadosalat Rask, enkel og kjempegod middag Lakseloin trenger 2-minutter på hver side i stekepannen og kan gjerne stekes samtidig til liten og stor. Eksperimenter med krydder og spennende smakskombinasjoner – laks tåler ganske mye ”juling”, både i mengde krydder og tid på grillen.


Drikketips til foliebakt laks med urter, rømme og agurksalat. Laks i folie kan hives på grillen, eller stekes i ovnen. Den får en kokt konsistens, bevarer saftigheten, virker litt feitere og blir mildere i aromaene enn grillet laks.


Fedmen krever friskhet, men de milde aromaene krever ikke en veldig konsentrert vin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg