onsdag 9. mars 2016

Badeland åpningstider

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjør selv ferie i hele Europa. Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.


Besøk et av våre fem ferieparkers badeland. Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her! Merinogensere fra Bergans.


Stort utvalg og rask levering! Uansett hvordan været er ute, så kan vi friste med sommertemperatur i luften og deilige varme grader i vannet. BADELAND Badelandet består av mange forskjellige attraksjoner. Det er to forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, samt en vanngardin som er morsom for de små, men samtidig god for ømme skuldre.


Se våre baderegler her SPACE BOWL Aldersgrense er år. NORMALE ÅPNINGSTIDER SEPTEMBER TIL JUNI. Vinterferien uke og høstferien uke åpner vi kl 10. Følg oss gjerne for å få med deg ny informasjon, morsomme konkurranser og spennende arrangementer.


Husk å ta med badetøy til både store og små! Hjemmesidene til Fron badeland. Det lønner seg å kjøpe årskort i Hovden Badeland og Spa. Du får ditt eget elektroniske armbånd som du bruker ved inngang og utgang, dette gjør at du kan gå forbi eventuell kø, og du kan bade så lenge og ofte du har lyst i vår åpningstid.


Badeland åpningstider

Priser og åpningstider. Oversikt over priser og åpningstider i helger og helligdager. Få oversikt over hva slags basseng vi har. Opplæring i svømming, teknikker, dykking og mer.


Regler og aldersgrenser. Gavebillett til Nordlandsbadet. Liten gave, stor opplevelse! Terapibassenget er mest brukt til kurs og forhåndsbestilte grupper. I skoleferiene gjelder egne åpningstider.


Badeland åpningstider

Røde helligdager 11. Barn under år skal være i følge med badende voksen (over år). Sørlandsbadet er Norges sydligste badeland og ligger i Lyngdal. Lyngdal ligger langs Emellom Stavanger og Kristiansand time fra Kristiansand og timer fra Stavanger.


Det har fra første dag vært en stor suksess. Badet er viktig for lokalbefolkningen og turistsatsningen i Tinn Kommune. Moldebadet skal gi både tilreisende og innbyggerne i regionen et godt tilbud innen trivsel, velvære, helse og idrett. Moldebadet er medlem i Badelandene, som hjelper deg å finne ditt nærmeste badeland over hele Norge. Velkommen til Drammensbadet, med basseng, inne og ute.


Badeland åpningstider

Treningssenter med instruktører og velværeavdeling hvor du kan slappe av og hente nye krefter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg