fredag 25. mars 2016

Farge til grått kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Kjøp kjøkken på IKEA. Vi har kjøkkener i mere en forskjellige designfarger. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Vi selger rammene om det gode hverdagslivet. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene.

Et gyllent kjøkken i eik, furu el. Hvite kjøkken har på blitt en slags standard de siste årene, og det har vært liten tvil om hvilken farge man skal velge. Nå, etter år, har det hvite kjøkkenet nådd sin peak, og er i ferd med å begynne sin ferd nedover trendbarometeret.


Hvis du liker tanken på et grått kjøkken , bør du vurdere hvor mye gråtonene skal fylle kjøkkenet ditt. I stedet for å gå all in, og velge grått på alle flater, kan du fordele gråfargen. Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge , men fikk aldri bestemt meg for hvilken.


Velg grått til maks. Grått er jo lekkert til så mangt, litt avhengig av hvilken nyanse av grått man velger, mener Klæboe Mørkve. Nanna sverger til mørke juvelfarger i 50-tallshuset sitt.

Derfor er hvitt kjøkken et veldig populært valg i mange hjem, og det er faktisk så mange som opptil av alle kjøkken som er hvite. Grått var en veldig populær farge for noen år tilbake, men er nå på full fart inn igjen. Et grått kjøkken gir et moderne preg, men også en god porsjon ro med duse, dempede farger. På et kjøkken , som gjerne er familiens samlingspunkt etter en lang dag, er det viktig å trives.


Ikke følg trendene. Hvitt, svart og grått er stadig populære farger på kjøkkenet, men eksperten heller ikke tilhenger av disse fargene. Grått kjøkken : Vis frem kjøkkenutstyret! La fine gryter og annet kjøkkenutstyr henge fremme. Det er praktisk, frigjør skapplass – og ser i tillegg veldig kult ut.


Kjøkken , Meto med Bodbyn-fronter, fås i flere farger, viste løsning, ekskl. Det er en mørkegrå farge som virkelig fikk kjøkkenet til å komme til sin rett! Fargen heter Sverd. Tenk på at du bør anvende maling for panel så skapene tåler den slitasje de utsettes på i et kjøkken.


Vi fikk samtidig anledning til å bytte beslagene på skapene. Ifølge henne er det spesielt én farge som bør holdes langt unna kjøkkenet. Man bør ikke ha rødt kjøkken. Ifølge fargepsykologien, studien av effekten farger har på oss, er nemlig ikke rødt en farge som passer i et rom der vi helst skal være rolige, lystige og matglade.


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.

Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Et gammelt kjøkken kan raskt bli nytt med en annen farge. Her er noen råd om hvordan du kan fargesette kjøkkenet.


Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Gå til hovedinnholdet. Drømmekjøkkenet kan tilby flere ulike nyanser av grått - et grått kjøkken kan gi mange ulike uttrykk gjennom små forandringer i fargeskalaen. Vårt store og varierende sortiment når det gjelder fronter gjør at antall kombinasjoner av farge og form blir veldig mange.


Enten du legger til noen maroon grense til kurta eller du kan til og med prøve maroon over frakk på grå kurta. Det er fullt mulig å kombinere andre farger du liker, men ønsker du å rendyrke et hvitt kjøkken , kan du kombinere kjøkkeninnredningen med benkeplate, hvitevarer og lamper i samme farge for å skape en spesiell effekt. På bildene viser vi serien City i grått og hvitt. City er en glatt skapdør med aluminiumskant – en lekker detalj som enkelt kan tas opp i lamper, kjøkkenutstyr eller håndtak. Dette er virkelig funksjonell design!


Kjøkkenet blir dessuten slitesterkt og kjennes nytt ut lenge. Folk maler over både vegger og innredning. Vi ser mange nyanser av grått , men også en del andre farger, gjerne i dempede og sotaktige varianter.


Man kan også klinke til med kraftige farger, som oransje eller gult.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg