mandag 14. mars 2016

Saftige sjokolademuffins

Saftige sjokolademuffins

Saftige sjokolademuffins som er superenkle å lage. Toppet med en deilig sjokoladekrem smaker de knallgodt til en kopp kaffe. Lag dem gjerne et par dager før du skal servere dem - de blir bare bedre av å stå litt. Dette er en veldig enkel, men likevel utrolig god oppskrift på sjokolademuffins ! De kan enten serveres som de er eller pyntes med et lite melisdryss. Eller du kan strø over litt hakket sjokolade før steking, slik som på bildet.


Saftige sjokolademuffins

Dermed får sjokolademuffinsene straks preg av å være litt eksklusive. Oppskriften gir stk. Muffinsene kommer i tillegg til gode byggeklosser kroppen trenger og vil ha, så disse burde du virkelig prøve når du har lyst på noe godt. Prøv saftige og gode hjemmelagde bananmuffins med biter av hakket sjokolade. Perfekt måte å få brukt opp bananer som er blitt overmodne!


Muffinsene egner seg godt til å fryse ne så vurder å lage dobbel porsjon av denne røren som i utgangspunktet gir deg ca muffins. For english recipe, scroll down Disse muffinsene bør du virkelig prøve! Så saftige og med masse god sjokolade. Har du en pakke med kokesjokolade i skapet kan du tilslutt knekke opp kokesjokoladen og fordele bitene i formene.


Barnas sjokolademuffins Når jeg baker til barn, noe jeg gjør relativt ofte, må jeg tilpasse både smak og konsistens slik at det tilfredsstiller de små munnene. Det er ikke så mye som skal til, f. Det kefir gjør er å få muffinsene saftige. Men, om du fortsatt er i tvil så kan du bruke rømme.


Jeg har gått til innkjøp av muffins-stekebrett til hytta, og satte i gang med å bake sjokolademuffins til kveldskosen foran peisen. Jeg er jo så heldig at jeg har en liten kjøkkenassistent på måneder som hjelper til så godt han kan med å finne frem alskens boller og sleiver som det kan bli bruk for. Jeg hadde en ferdigpose fra Søstrene Grene liggende, så det passer perfekt siden mor sjæl var i det trøtte hjørnet. Posen ga til sammen saftige , luftige sjokolademuffins – som var perfekt mengde for resten av fyllet jeg hadde i kjøleskapet. Om dere vil bake sjokolademuffins fra bunnen av, så kan jeg anbefale denne oppskriften HER.


I sjette episode tar Ida for seg sjokolade som hovedingrediens. Her er oppskriften på Idas saftige sjokolademuffins. Sjokolademuffins har kun en ulempe … eller kanskje to – de er avhengigskapende og de forsvinner som dugg for solen. Lag derfor like gjerne dobbel eller tredobbel porsjon med en gang, ellers blir det egentlig ikke nok!


Lag lyse muffins som er perfekt for bursdagsselskap eller som 17. Disse store muffinsene er både saftige og gode. Pynt med melisglasur. Server disse saftige muffinsene lunkne.


Saftige sjokolademuffins

Da er de ekstra gode. Vaniljekremen i midten blir en ekstra overraskelse. Kakene du bare tar i hånden. Om våren er vi ofte utendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg