onsdag 9. mars 2016

Kransekake europris

En hver festlig anledning trenger en kransekake ! Ferdig pyntet med ringer, enklere kan det ikke bli. Kransekake med ringer - ferdig pyntet. Norsk tradisjonsbakst av ypperste sort. Hvis du har lyst til å prøve deg på å bake kaken selv, har vi en oppskrift som garantert får de fleste til å spise litt mer enn de egentlig orker. Hjemmelaget kransekake Vår hjemmelagde kransekake er helt uten E stoffer, glutenfri og inneholder hele mandler.


Kransekake europris

Populær som den er passer kransekake til 17. Glutenfri oppskrift (uten hvetemel). I både hverdag og fest er det rom for ting og tang som er både morsomme og ukonvensjonelle. Vår kransekake er en klassisk kransekake laget av mandler.


Kaken pyntes for din anledning enten det er dåp, bryllup, konfirmasjon eller 17. Hva med en kransekake ? Europris - Mer til overs! Logg inn for å følge dette.


Mandag morgen gikk startskuddet for en sjarmoffensiv mot noen av Norges og verdens største investorer. Til jul, bursdag, konfirmasjoner og bryllup hører kransekaken hjemme på kakebordet. Her får du Ingrid Espelid Hovig sin oppskrift og tips. Glasur til kransekake. Ha eggehvite og melis i en kjøkkenmaskin og kjør det på sakte fart.


La eggehviteglasuren bli luftig. Ha glasuren i en sprøytepose og sprøyt kaken fint. Sprøyt en ring og legg på en ny.


Flættfrid å co har trækt ein vinner av kransekake #127475;#127476; Linda Engesdal tagget pappan sin som bli år på selveste. Vi har stort utvalg av koldtbor tapas, snitter og canapeer. Konfirmasjonspyntet hvit dame og kransekake , samt mange andre fantastiske kaker,- alt laget fra grunnen av. Onsdag og torsdag denne uka får du ekstra god pris! Skal du ha kransekake til jul lønner det seg å passe på nå!


Våre bakerier har et stort utvalg av fristende bakervarer. Du finner oss i Oslo, Bærum, Drammen, Strømmen og Hønefoss. Papirduker av høy kvalitet i flotte farger. Det gjør at papirduken absorberer væske, men er samtidig vanntett og beskytter bordets overflate.


Julegavetips: Spiselig julepynt i eske. Skold mandler ved å legge de i kokende vann i sek. Du kan også bruke mandler med skall som faktisk gir bedre smak, men også mørkere farge. Ikke kjøpt kransekake enda? Benytt deg av kuppet, KUN onsdag og torsdag!


Er det mulig å få kjøpt kransekake nå, eller er det mest rett før. De som selges på europris og andre billigbutikker inneholder store mengder. Er ute etter en seig og saftig kransekake. Er tilbud der på lørdag og søndag. Velkommen til Baker Hansen på CC Drammen!


Vi byr på hyggelig atmosfære i en flunkende ny butikk på CC Drammen kjøpesenter. Vi har alt du trenger til enhver anledning, catering og møtemat med mer. Kom innom oss for en hyggelig opplevelse – vi ønsker deg velkommen med et smil!


Del dette innlegget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg