tirsdag 1. mars 2016

Heklet teppe tykt garn

Kjøp kjempe garn hos Hobbii. Kjempeutvalg av kvalitetsgarn. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Fine tepper til gode priser. Velg mellom flere ulike farger og typer.

Lynrask levering - bestill i dag! Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120.


Anbefales å bruke rundpinner pga av størrelsen på teppet. Tykk Ull er en utgått garnkvalitet, men kan erstattes med to tråder Fritidsgarn. Deretter har jeg kun heklet med hvitt, og avsluttet til slutt med omg svart.

Klipp tråden og fest ved å dra gjennom masken. HEKLET TEPPE : Hekle ditt eget teppe med tykt garn. Dersom man ikke har heklet så mye før, kan det være lurt å starte med enkle og små prosjekter.


Interiørbloggerne har flere ideer til enkle ting man kan lage. Det er morsomt å lage grytekluter og bordbrikker. Man kan også lage trekk til krukker som man kan ha telys i, sier Ane Nærø. Et teppe med bestemorsruter er et morsomt prosjekt. Hver dag legger vi ut tips om en gratis hekleoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Jeg har vært så heldig at jeg har fått lov til å teste Hobbii Ribbon, og jeg var veldig spent på hvordan det ville være å hekle gulvtepper i dette garnet. De teppene jeg har heklet til nå har jeg heklet i vanlig bomullsgarn, enten med dobbel trå eller med veldig tykk trå men jeg har også forsøkt meg på et teppe i Zpagetti- garn.


Jeg har ikke fått tid til å strikke så mye den siste tiden, men jeg har heklet ferdig et vognteppe for svigermor. Garnet har ligget her en stun så nå var det på tide å gjøre det ferdig. Det var et kjapt prosjekt, når jeg bare var kommet i gang.


Tykt garn på tykk krok gikk fort. Denne siden ble sist oppdatert 23. De aller fleste er gratis.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort utvalg og lave priser!


Heklet tykt ullteppe Dette teppet er det en god stund siden ble ferdig, men det tar ofte litt tid før jeg får lagt det inn på bloggen. Jeg tror det er fordi jeg har heklet i tynt garn med grov heklekrok. Hadde jeg heklet i tykt garn , sånn som f. Dette teppet og luen designet jeg for bladet Familien i fjor til artikkelen om Amanda-prosjektet. Håper dette kan være et lite bidrag til dere som ønsker flere hekleoppskrifter. Vi har også laget en video, som forklarer hvordan du hekler teppet.


Nydelig teppe du har heklet , jeg får nesten lyst å begynne på et nytt selv. Masse garn i masse farger, må bare bli fint resteteppe av dette. Teppet ble nydelig! Skal det hekles eller strikkes, masse mønster, lite mønster?


Klarer ikke å bestemme meg. Hver gang jeg har funnet noe jeg liker, så blir jeg ambivalent og klarer ikke å velge. Rigmors unike stil er å kombinere ensfarget og flerfarget garn.


På den måten blir det flotte tepper med mye liv, uten at mønsteret blir komplisert. Alle teppene er nemlig enkle å strikke, da de består av rett og vrang i ulike kombinasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg