torsdag 31. mars 2016

Saus til kalkun brystfilet

Kalkun kan tilberedes på mange måter. Vi har oppskriftene! Få kalkunoppskriftene her. På både helstekt kalkun, kalkunfilet og kalkunlår. Trenger du inspirasjon?


Bestill nå og betal ved utsjekking.

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Middag som garantert vil imponere gjestene dine. Server med kokte poteter og rosenkål. For å få ekstra god smak på sausen kan du tilsette litt stekesjy fra kalkunen. Pisk eventuelt inn en spiseskje kaldt smør rett før servering.


Det gir en blank og smakfull saus. Fordi jeg ikke er verdens beste sausekokk, så bruker jeg en pose som basis, for eksempel saus til stek fra Toro. Lager den som vanlig, og så tilsetter jeg kraft og smaker til med salt og pepper, og gjerne en liten fløteskvett for å runde av smaken.

Har søkt på oppskrift på nettet men finner da som oftest oppskrift basert på en hel kalkun , der innmaten. Dryss over maizena-jevningen, rør godt inn og la det koke opp igjen. Skjær kalkunbrystet i ca.


Hans favoritt er en saus basert på kylling- eller kalkunkraft, men det er også andre gode sauser som inneholder vin, gjerne en søtvin som port. Dette er oppskrift på kalkunsaus Craig Whitson har vokst opp med. Lag saus i formen etter at kalkunen er fjernet eller bruk en dyp panne eller gryte. En fyldig fløtesaus som passer perfekt til kylling og kalkun. Tips: Sausen kan eventuelt jevnes med litt maisenna.


Prøv denne sausen med fylt og rullet kalkunbryst med stuffing. Klikk for oppskrift. Hell over kaldt vann til alt er dekket. Sil av sjyen som har dannet seg i langpannen under steking av kalkunen og bland denne med kraften.


Kok opp og skum godt. La sausen småkoke 8-min. Ha i fløte og portvin.


Dette kalkunbrystet har i tillegg fått kose seg i en blanding av hvitvin, kyllingkraft og appelsinsaft, som er et ypperlig grunnlag for appelsinchilisausen som er min favorittsaus til kalkun og kylling. Skal du invitere til selskap, imponerer du garantert gjestene ved å servere denne helstekte kalkunfileten.

Under oppskriften finner du oppskrifter og tips til tilbehør, enten du skal servere fileten kald til koldtbord med waldorfsalat eller varm til hovedrett. Samme med kylling, det må være en god saus til. Jeg ELSKER saus , haha. Når det kommer til saus , så synes jeg ikke alltid det et så enkelt. Du skal nemlig glassere brystet med honning.


Dessuten skal du lage en appelsinsaus. Sida helga er i gang, så tenkte eg å komme med tips til helgemiddag. Skal du ha tiur eller røy til middag, er det viktig med en god saus til. Her er oppskriften på alt. Denne sausen har en spiss av akevitt og brunost som gjør den vilt god og litt original.


Sausen passer også til annen skogsfugl som rype og orrfugl. Thanksgiving, som i USA feires den fjerde torsdagen i november, gjør at fuglen stadig oftere havner på norske middagsbord også før 31. Deler sine oppskrifter - Det jeg vanligvis serverer til kalkunen er potetstappe, grønne bønner med bacon, stuffing, saus , middagsboller - servert med honningsmør, tranebærsaus, søtpoteter og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg