fredag 25. mars 2016

Risarosa vognpose

Vi har stort utvalg av vognposer som barnet ditt trenger til trilleturen. Relevante fordeler i småbarnstiden. Barnas Hus butikk her. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Våre håndlagde vognpose kolleksjoner. Her presenterer vi en oversikt over våre håndlagde vognposer.

Selv om hver kolleksjon vises med utvalgte farger, kan alle posene bestilles i flere fargekombinasjoner. Kontakt oss for nærmere informasjon. Vognpose og vinterpose-poser til barnevogn til vinter, vår og høst.


Vi har vognposene som holder barna varme hele året, med poser tilpasset hver årstid. Bozz Vognpose Small er en vognpose i lite format, beregnet for å brukes i vognens liggedel eller i en babystol. Fordelen med en mini- vognpose er at passformen rundt den nyfødte i bil og barnevogn blir bedre. En stor vognpose kan føles veldig klumpete i liggedelen.


Ulempen er at brukstiden er kort – maks. En vognpose er det perfekte tilbehør til barnevognen, da vognposer holder barnet både tørt og varmt i allslags vær.

Hva er vel mer behagelig enn å kunne ligge mykt og godt i barnevognen, mens mor eller far triller vognen på trilletur? Og nå som dagen er her lurer jeg veldig da, skal vi gå for den? Den er fin og ser og høres varm og god ut. Voksi urban ser ok ut, men har vunnet best i test. Og har vel hull til seler hvis det er behov for det etterhvert.


Jeg synes de vognposene fra risarosa er nydelige, men alt får dyre! Ingen av dere som har oppskrift på en slik vognpose eller lignende? Populær, strikket helårs vognpose fra Easygrow i bambusviskose, ull og dun.


Sjekk ut utvalget her! Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Er i grå med lyserosa inni.


Har kun vært vasket på grader to ganger. Oppdaget en liten flekk på stoffet på brett kanten, mulig fett flekk som ikke gikk vekk under vask. Har ikke prøvd å fjerne den uten om den ene vasken i maskinen. Risarosa lager bare helt nydelig vognposer. Pent brukt rosa vognpose i dun fra Eloide details Ny eller brukt Brukt.


Jeg har til salg varm og rosa vognpose.

Risa Rosa vognpose med hull til sele. Garnmengde: 0-mnd(6) 3-mnd(8) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Pakken finnes i vår bestselgende fargekombinasjon, grå og hvit. Januartilbud: Strikkepakke ordinær pris kr 1. Noen som har denne?


Får en gutt i juni og lurer litt på om den holder til vinteren da. Ser man kan ta av dynen inne for at den ikke skal bli så varm. Kjempe fornøyd med posen vår! Så det er best å gå for vognpose ja.


Klarer ikke slå den ifra meg, selv om den er dyr. Så ser den jo sååå lun og god ut. Liker også at selve dyna inni kan tas ut, så kan bruke posen til våren også. RisaRosa – – Vurderingen 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg