mandag 22. mai 2017

Wraps med kylling

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Du kan lage mye godt av kylling. Finn gode oppskrifter her.


Hva du velger å fylle wrap -en med er egentlig helt opp til deg. I oppskriften har vi brukt kyllingbryst, men det går også an å bruke grillkylling, kalkun eller skinke. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.

Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Wraps er enkelt å lage og smaker godt. Lag det til lunsj eller ha med som matpakke.


Det er nemlig få middager som er så enkle og greie som wraps. Så lenge du putter proteiner av noe slag, grønnsaker og saus i wrapsen, så smaker den nesten alltid godt. I wraps -oppskriftene under har vi brukt både laks, kylling og.


Asiatiske wraps med kylling er så lett å lage og så godt å spise at det er nesten til å grine av.

Vel, ok, vi skal ikke grine, men jeg måtte jo spørre meg selv hvorfor vi ikke spiste dette oftere. Tidsbruk minutter. Ha på kesam eller lettrømme, guacamole, kylling og grønnsakene og rull sammen. Kokkeskolen ruller spennende smaker inn i hvetelefser.


Her får du tre gode alternativer: kylling , laks og vegetar. Perfekt mat enten du skal servere i selskap - eller ta med ut på tur! Eller til TV-kvelden! Her er de med snittes spidskål, gulerod og tomater, som jeg synes passer godt til.


Hvis du vil peppe disse wraps mere op, kan du eventuelt lægge en teskefuld (eller to) salsa på toppen. Taco er ikke bare taco. Du finner også mye godt tilbehør. Kort sagt alt til taco!


Bland kremost og pesto og smak til med salt og pepper. Smør blandingen jevnt ut på wrapsene. Legg på kylling , salat, paprika, mais og rull sammen til en fast rull. Det kan være lurt å rulle wrapsene på et stykke matpapir og vri endene etterpå som en smellbonbon. Da holder de godt på formen og er allerede ferdig pakket.


Du har hele måltidet i en hånd.

Proteinrike wraps med kylling , spinat og cottage cheese- dressing passer ypperlig i forbindendelse med trening eller i matpakka. Kylling og grønnsaker blandes med matyoghurt. Hvis du ruller dem fint i et stykke papir med en snor rundt, så blir de praktiske til matpakka og så fine at de kan serveres til gjester.


Vel heime laga vi vår eigen versjon, med raud paprika, salat og tortilla. Innepakka i aluminiumsfolie og lagt i ein kjølebag funka denne veldig bra å ha med på piknik (-men ta med serviettar eller våtserviettar.). Restar av kylling er fint å bruke, og dressingen kan gjerne lagast dagen før. Fyldt med kylling og avocado, som de fleste kan lide.


Få opskrifter på wraps med bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg