tirsdag 2. mai 2017

Fjerne føflekk vestfold

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Les om Fjerne føflekk.

Finn klinikker, priser og les anmeldelser i Vestfold. Tjenester innen Fjerne føflekk tilbys hos klinikker (både private og offentlige). Dersom legen ikke kan utelukke føflekkreft bør man benytte kirurgisk behandling og fjerne. Finn priser, ventetider og les anmeldelser. Gjør et smart valg av klinikk!


Grev Wedels gate 1 Tønsberg. Ved klinikken treffer du hyggelige og engasjerte sykepleiere som har spesialisert seg på ulike behandlinger innen kosmetisk dermatologi.

Kontroll etter dager og måneder er også inkludert i prisen. Hvis du ønsker konsultasjon eller ønsker å fjerne en føflekk eller andre utvekster, så bestiller du raskt og enkelt time på nett! Vestfold er på topp i Norge, både blant kvinner og menn. Vi utreder og behandler alle typer av hudplager og hudsykdommer. Før inngrepet utfører vi ultralyd av området som skal behandles, inkludert i våre priser.


Baglergaten Tønsberg. Deretter kr 50- pr flekk. Hvis mange avtales pris individuelt.


Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om våre ulike behandlinger eller ønsker å bestille time hos oss. Om du ønsker å fjerne en føflekk , må det vurderes hvorvidt arret blir mindre kosmetisk sjenerende enn føflekken i seg selv. Ettersom en føflekk bør fjernes kirurgisk vil det nemlig bli et arr, forklarer Stangeland. Undersøkelse og behandling av føflekker og estetiske behandlinger for ansikt og kropp. Fjerning av føflekk kan gjøres av kosmetiske årsaker eller ved føflekkreft.


Du kan nemlig få kreft i en føflekk på et sted som aldri har vært eksponert for sol. Etter det kirurgiske inngrepet bør man unngå direkte kontakt med vann 1-dager.

Dusjplaster kan brukes. Er man usikker på om en føflekk er i orden eller ikke, avstår vi fra laserbehandling. I så tilfelle må det fjernes kirurgisk. Inngrepet med laser tar fra sekunder til minutter og er helt smertefritt etter først å ha fått lokalbedøvelse.


Gir fjerning av føflekker og utvekster arr? Det kan være lurt å fjerne mistenkelige føflekker i god tid før solsesongen. Laserfjerning gir sjeldent arr.


For et best mulig kosmetisk resultat, skal eventuelle arr ikke utsettes for solen før det har gått noen måneder. Forebygging av føflekkreft. Det viktigste du kan gjøre for å forebygge føflekkreft er å sørge for god solbeskyttelse og unngå bruk av solarium. De er små, mørke og kan ta livet av deg.


Derfor er det viktig å være årvåken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg