torsdag 18. mai 2017

Bursdagskake 50 år

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Kjøp sprø kakeformer hos CoolStuff. Vi sender til hele landet! Gjør det enkelt og bestill ferdig bursdagskake på kakemakeren.


Så kan du bare hente den i din MENY-butikk allerede dagen etter eller på ønsket dato.

Noen vil markere dagen med en liten feiring med sine nærmeste, mens noen vil slå på stortromma med svær feiring og fest. Her har vi samlet et par lekre produkter med tallet , perfekt til dagen din, uansett hvordan du velger å feire. Vimpelrekke - års bursdag - Rosa. Dekorativ vimpelrekke i sort og rosa som er perfekt pynt til en års bursdag! I et års lag må jo ingenting være overlatt til tilfeldighetene, og pynt og dekorasjoner er viktig!


Derfor kan vi absolutt anbefale en vimpelrekke som pynter livlig opp for det heldige bursdagsbarnet som nå skal feires. Bursdagstale år.

Når man skal holde en års tale, har man som regel mye å spinne på. Når jubilanten er blitt år , har man ofte en stor fest for familie og venner. Da koster lysene på kaken mer enn selve bursdagskaken, og røykvarslerene utløses som regel når lysene blåses ut. Jeg pleier å lage sukkerbrød i langpanne (to stykk), og lage en knallgod marsipankake med daim og pærer inni, marsipanlokk og marsipanroser og navn på (i marsipan).


Jeg ruller ut tynne pølser i samme farve som rosene og skriver Turid år i pølsene og pynter med roser etter på. Men det kommer selvsagt an på hvor mange gjester det er da. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri.


Gamle snille Bamsen vår fyller femti år i år. Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar. Og ugla fløy fra tre til tre og ropte hele natten i morgen skal det være fest hos Bamsen klokken atten. Jeg er nok langt over gjennomsnittet opptatt av barns spisevaner og hvordan man kan lage go riktig og spennende mat for både store og små - og jeg trives med å blogge om dette.


Vi har kjøpt hus, fått barn du du forlovet deg før du fylte 30. Jubel og stas og stor ståhei, for dagens helt spesielle jubilant. Når du ser at alle dine venner bli eldre, må du kanskje innrømme at det er lenge siden du også ble år.


Til deg fordi du er både tøff og grei.

Mitt vakre barnebarn fyller år og da blir det ei kake fra bestemor til barnebursdagen. Sjokoladekake med gammeldags vaniljesmørkrem. Du har fest, og naboene ikke merker noe til det. Når alt du ønsker deg til bursdagen er å ikke bli påminnet om alderen din. Når man fyller år , samler man gjerne en rekke gode venner og slektninger til en bursdagsfest.


Da er tiden kommet for å mimre litt om gamle dager og gjerne trekke fram morsomme episoder man har opplevd sammen. Her er bursdagskake til Vilde da hun fylte år ! Oppskrift på Red Velvet-kaka kommer senere. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Denne er en garantert vinner som alle barn synes er morsom. Barna stiller seg i kø med en improvisert fiskestang som de fisker med etter tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg