onsdag 10. mai 2017

Britax römer multitech iii bilstol

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Sjekk ut Britax Rømer Bilstol.


Kjøp Britax Multi Tech hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Britax Multi-Tech III kan brukes både bakovervendt og framovervendt, noe som gjør at bilstolen får en lang brukstid. Multi-Tech III -barnesetet har vatterte sidevinger og SICT-teknologi for et optimalt sidekollisjonsvern.


Vendbar bilstol for barn i alderen mnd – år (9-kg). Ved en kollisjon fordeler selen kreftene fra sammenstøtet over fem punkter, to på skuldrene, to på hoftene og ett der selen er festet mellom bena. Sammenlign bilstoler og se hvilke som er best i test.


Britax Römer sørger for at foreldre og deres barn er trygge på veien. Nakkestøtten føles lun og med god plass, også for hodet til et større barn. Trekket er enkelt å ta av og vaske om behovet skulle være der. I sin prisklasse føles Multi-Tech III som en stabil, sikker og trygg bilstol.


Med dette nye anlegget kan vi produsere av våre bilseter og alle våre sykkelseter i Tyskland eller Storbritannia. Finn Britax Rømer Bilstol. Den kan användas både bakåt-och framåtvänd och ger den längsta användningstiden för ditt barn, till cirka år.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Stort utvalg av merker Gratis frakt fra 500kr Kjøp online nå! Setet kan også monteres fremovervendt fra 18kg (anbefales ikke). Setet har blant annet justerbar nakkestøtte og seler, og er fleksibelt i bredden, slik at det hele tiden passer perfekt til ditt barn. Den justerbare hovedstøtte og sele samt de justerbare breddepositioner gør sædet i stand til at vokse med dit barn.


Dette er en sikker bilstol for større barn. Den festes med isofix og er enkel i bruk. Dersom du ikke har bil med isofix, må du gå for beltestol som festes med bilbelter.


Av disse er det Britax - Römer KID plus SICT som scorer høyest. CONCORD Reverso i-Size blir best blant småbarnstolene. Det er enkelt å spenne opp barnet i beltene, men den får minuspoeng for at den er vanskelig å montere og rengjøre.


Und da die Kopfstütze, das Gurtsystem und die Breite der Rückenlehne verstellbar sin kann der Sitz mit Ihrem Kind mitwachsen. Britax Romer MULTI TECH - Child Car Seat FULL Review MULTI TECH car seat is approved by European safety standards R4. Os presento la nueva silla de automóvil Multi-Tech III de la prestigiosa marca Alemana Römer. Därför tog vi aktiv del i utvecklingen av den första säkerhetsstandarden gällande bilbarnstolar, ECE R44. Vi tog även fram den första ISOFIX-bilbarnstolen med målet att göra installeringen enkel och intuitiv.


MULTI-TECH III DE RÖMER - ELRINCONDEMIBEBE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg