mandag 29. mai 2017

Sjokoladekake

Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. Brownieskaken med nutella.


Velkommen til mitt søte kakeparadis!

Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. En skikkelig saftig sjokoladekake som går raskt å lage! Dette er en sikker vinner som er ferdig på minutter.


Enten det er kake til barnebursdag eller sommeravslutning på skolen, en kake til å ha med på dugnad eller en kake å servere gjester, så er saftig sjokoladekake alltid et sikkert valg! Leter du etter oppskrifter på saftige sjokoladekake r? Vi deler våre aller beste kakeoppskrifter med deg. La deg inspirere her.

Her har du oppskrift på enkel sjokoladekake som passer perfekt når du skal servere kake til mange. Populær hos både voksne og barn. Jeg tenkte å samle mine favoritt-sjokoladekaker på ett og samme sted. Ja, nå er jeg ganske så happy og tilfreds, for nå er både tekst og design til den nye Det søte liv-boken ferdig. Jeg er SÅÅÅ fornøyd og gleder meg til å vise dere resultatet!


Boken inneholder over 2deilige kakeoppskrifter og kommer i bokhandelen i september en gang. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker.


Enkel, saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad.


Denne oppskriften er superenkel og kaken kan fint lages en dag eller to på forhån da blir den bare enda mer saftig. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Baker Hansen sin supergode sjokoladekake fylt med sjokoladesmørkrem og bringebærsyltetøy. Vennligst la dette feltet stå tomt.


Meld deg på nyhetsbrevet her!

Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Perfekt til barnebursdag i travel hverdag.


Denne varianten er så saftig at den vil umiddelbart bli en favoritt til både store og små anledninger. Sjokoladekake i langpanne er en enkel, men supergod klassiker som er rask å røre sammen. Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3! Denne falt virkelig i smak hos de minste i huset.


Oppskriften gir cirka kakekstykker. For noen dager siden lovet jeg dere min versjon av posekaka. En god sjokoladekake er det jeg baker desidert mest. Det er barnas favoritt og også en favoritt blant mange voksne. Heldigvis fikk jeg oppskriften og siden den gang er dette den eneste oppskriften jeg bruker når jeg skal lage en ‘vanlig’ sjokoladekake.


Veldig smakfull, saftig og passe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg