tirsdag 23. mai 2017

Baby 3 mnd vekt

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Check out For The Baby. Jenter veier i gjennomsnitt 5. Vi gjengir gjennomsnittsvekt og -lengde. Normalverdiene for jenter er vekt mellom 4. Guttenes normalverdier er 5.

Gjennomsnittlig vekt og høyde for baby mnd. Vekten til din baby kan gå litt opp og ne men nå bør du kunne se at babyen legger på seg, om enn noe ujevnt. Barn vokser i ulikt tempo, og det viktigste er å følge sin egen kurve.


Her har vi tatt utgangspunkt i gjennomsnittet og normalområdet rundt. Babyens utvikling, måned for måned. Når babyen er rundt måneder, gjør babyen en ny oppdagelse: Hånden sin. Høyde og vekt i tabell beregnet ut fra en eldre skandinavisk undersøkelse. Bemerk at barna siden da generelt er blitt litt høyere og tyngre.


Hun følger den midterste kurven for vekt som den var laget for henne.

HS synes det er morsomt. Hodet er litt over gjennomsnitt. Vi var på 4-mndkontroll i dag, og fikk mye skryt for en vakker, oppvakt og sterk baby. Mammahjertet revner av stolthet. Iflg vekstkurven ligger han nå noe over gjennomsnittet, både i vekt og lengde.


På -mndkontrollen var han akkurat på gjennomsnitt på lengde, og litt over på vekt. Et gjennomsnitts baby , mnd. Kolikkbarn sover ofte mindre. Det er ikke så mye du kan gjøre de første månedene for å påvirke babyens sovemønster, dette tar tid. Det er normalt med en vektnedgang på inntil prosent hos friske, fullbårne barn i løpet av den første leveuken.


De fleste barn født til termin har nådd igjen fødselsvekten fire–sju dager etter at laveste vekt er nådd. Fullammede barn innhenter i gjennomsnitt fødselsvekten 8-dager etter fødsel, men det kan ta kortere og lengre tid. Jeg har en jente som fyller mnd august. Vi skal på  mnds kontroll august. Håper at hun går litt mer opp i vekt.


De første ukene frem til mnd gikk hun. Search For The Baby. Han har lagt godt på seg og ligger over kurven sin i fht vekt og høyde.


Og jeg har ingen tro på at små babyer skal presses inn i en rytme.

Mwen det er min mening da. Da jeg var år veide jeg 1kg. Har kunne bevege meg godt og var ikke ei sinke. Spiste som en hest, og da jeg kom hjem stod vekta på 85.


Folk rundt syns jeg var nesten for tynn. Rart - tenkte jeg. Så har jeg ligget der da. Spedbarn øker raskest i vekt de første månedene, og vektøkningen går senere i tiden som følger. Jeg veier meg aldri fast.


Når barnet er i alderen -måneder, legger det på seg ca. Lengdeveksten går heller ikke så raskt som den gjorde de første månedene. Man får tak i babymat på glass fra mnd , men ikke sett noe fra mnd ? Kan man begynne å servere most banan? Føler meg litt blank på dette. Samtidig som melka ble etterspørselstyrt og ikke hormonstyrt.


I dag er lille sprell mnd. Hvor lang og tung vare din baby på 2- mnd. Det vil du i så fall kunne merke på at bleiene ikke blir våte. Det er best å fullamme frem til mnd , det er vel anbefalingen nå.


Vår datter på mnd har alltid hatt et stort behov for trygghet, når hun skal sove. Vi har brukt soveposen siden hun var mnd , og den gjør at hun sover tungt og rolig. Da hun var nyfødt svøpte vi henne, men da hun ble for stor for dette, fant vi tyngdeposen som virket fra dag 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg