fredag 19. mai 2017

Lage påskepynt skole

Stort utvalg av påskepynt hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen skole , hobby, kontor og rengjøring. Faktura dager uten ekstra kostnad.


Maletilbehør til kjempebra pris.

Kjøp materialene her! Lage påskepynt med barna? Bli inspirert til hva du kan lage på årets påskeverksted Annonsørinnhold i. Snart er det påske,- her skal det pyntes!


Trigonors inspirasjonsblogg gir deg idéer til formingsaktiviteter for barn i barnehage, skole og SFO. Samle familien og la påskekreativiteten få fritt spill. Påsken er en opplagt anledning for felles aktivitets-kos med barna, og derfor finner du her mange varer og idéer til påskepynt , der selv de minste kan være med.


Noe jeg elsket å lage som barn (fordi det var enkelt og jeg fikk det til uten hjelp fra foreldre!) var små påskekyllinger av gule pappmasje kuler du får kjøpt i hobbybutikker.

Bruk så tusj til å tegne det du vil på og bruk det du har av fjær, garn til å lage vinger og hår. Du kan kjøpe piperenser til å lage fot den kan stå på. Kreativ inspirasjon til påsken. Påsken kommer med de første vårtegn og tid for kreativitet. Hvis du vil lage freidige kyllinger, vakre egg eller morsomme påskepuslerier, så har vi masse inspirasjon til deg her!


Det er gøy å lage påskepynt sammen med barn eller barnebarn. På Sjølingstad Uldvarefabrik selger vi filt, garn og ull i fine påskefarger. Her er noen ideer til hvordan dere kan bruke den. Filtkyllingene øverst er laget av elever fra Nyplass skole.


De har brukt hobbyfilt og filtnål, inni kyllingene har de lagt litt sjoddi (resikulert ull). Påsken er rett rundt hjørnet, og lysten til å fargelegge hjemmet med påskekyllinger, egg og påskeliljer kommer snikende. Selv om favorittene fra i fjor eller flere år tilbake skal frem i år igjen, er det alltid herlig med litt påskepyntinspirasjon og pynte på en ny måte enn tidligere – eller få noen nye ideer til ting man kan lage selv.


Nå nærmer påsken seg! Forsøl skole Hammerfest. Og da må man lage påskepynt. Ha en fortsatt fin dag!


Som barnehagelærer må vi, som rammeplanen sier, legge til rette for og videreutvikle barnas kreative prosesser og uttrykk.

Vi skal stimulere barnas nysgjerrighet, utvide deres forståelse og bidra til undring, undersøkelser, utprøvinger og eksperimentering. Hvis du elsker påskepynt like mye som oss, så har du helt klart kommet rett. Hos oss finner du nemlig mange forskjellige kreative ideer til påske som du kan prøve sammen med barna.


Flere origami-figurer som barn kan være med å lage , finner du HER. Har du laget påskepynt med barnet ditt? Bilder lånt fra ORIGAMI CLUB og origami-fun. Talvik skole er en skole som satser på. Strikking, DIY, oppskrifter, smarte tips.


Slik lager du “Frosé” – frossen rosévin Foto: Fru Timian En rosa drøm! Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian. Tegne fasader, lage huset 3. Vi laget påskepynt og koste oss med varm sjokolade med krem og popcorn. Kjempeflotte å lage en sommerkveld eller i en vennskapsuke på skolen.


Disse kan alle få til. Du trenger: Litt sterk papp, linjal, penn, saks og noe å stikke hull med. Ja, her kommer jeg og maser igjen.


Har begynt å tenke på hva vi skal lage i barnehagen til påsken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg