fredag 5. mai 2017

Lettere gravid etter spontanabort

Resultatene viste at for kvinner som ble gravid innen seks måneder, var risikoen mindre for å oppleve både en ny spontanabort og svangerskap utenfor livmoren. De hadde også lavere risiko for å føde for tidlig og føde barn med lav fødselsvekt, sammenlignet med de som ble gravid senere etter en spontanabort. Er det lettere å bli gravid igjen etter en spontanabort ? Det finns de som hevder at det er lettere å bli gravid etter en spontanabort.


Generelt så kan man ikke si at alle som har fått en spontanabort blir gravide rett etter.

Det finns forskning som tyder på at et par måneder etter en spontanabort kan det være lettere å bli gravid. Etter justering for alder, rase, vekt, utdanning og fruktbarhet, så det ikke ut til å være forskjeller i komplikasjoner som høyt blodtrykk eller diabetes under svangerskapet uansett når de ble gravide på nytt etter en spontanabort. Bli gravid etter spontanabort. Siden spontanaborten i seg selv er et bevis på at kvinnen kan bli gravid , er det egentlig ingen grunn til å frykte at dette skal skje igjen.


I utgangspunktet er det nemlig verken lettere eller vanskeligere å bli gravid etter en spontanabort. Før dere forsøker igjen, bør kvinnen få minst én normal. Så jeg hadde spontanabort for uker siden.

Etter det endra jo syklusen min pga blødninger etter dette. Vi valgte å prøve på nytt, da vi har hørt at sjansen for å bli gravid igjen er større etter en spontanabort. Hvor stor er egentlig sjansen for at jeg er gravid igjen nå da? Noen som veit sånn c. Jeg har ikke fått svar på noen av spørsmålene mine fra legene på legekontoret, da de tydeligvis ikke vet noen ting, så derfor håper jeg på svar her.


Første dag i siste mens var 04. Mer enn én av fem graviditeter ender i en spontanabort , vanligvis finner det sted i løpet av de første tre månedene av svangerskapet. For kvinner under 3 er sjansen for å ha en spontanabort i et gitt svangerskap ca prosent. Det kan også tenkes at en spontanabort stimulerer østrogen- og progesteronreseptorene i livmorslimhinnen, noe som også er godt for en ny graviditet. Der finnes ingen dokumentasjon som påviser at en spontanabort kan gjøre det lettere å bli gravid like etterpå, men det skjer støtt og stadig at en del kvinner opplever det slik.


Andremann kom med en gang jeg sluttet på pillen. Livmoren normaliseres raskt etter en spontanabort , og noen prøver å bli gravide igjen kort tid etter. Det finnes ikke noen medisinske grunner til å utsette forsøk på å bli gravid. Den følelsesmessige bearbeidingen av en spontanabort kan ta tid.


Rask og trygg leveranse.

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Men det er også lurt å tisse etter. Og også føre til tidlig spontanabort hvis du har blitt gravid. Etter en spontanabort blir de fleste raskt gravide igjen.


Svært mange er opptatt av hvor fort de kan prøve. Fasitsvar finnes ikke, men mange mener nok det kan være lurt å vente til man har gjennomgått en normal menstruasjonssyklus. Gravid på nytt etter spontanabort. Prøve på nytt etter spontanabort. Ble noen nervepirrende uker, men etter tidlig ul i uke turte vi å håpe at det gikk bra på tredje forsøk.


Jeg blir tydeligvis fort gravid , men mister! Ble litt skuffet over å ikke bli gravid rett etter SA sånn som sist, men prøver igjen i ppmed friskt mot! Hadde en spontanabort i desember i fjor, ble gravid igjen på tredje syklus (de to første syklusene varte tilsammen 6mnd.), men hadde en medisinsk abort i sommer. Forebyggende av spontanabort – slik unngår du spontanabort. Ettersom årsaken til de fleste spontanaborten kommer av kromosomavvikelser er det ikke mye som kan gjøres for å forhindre dem.


Ett viktig steg er å være så frisk som mulig før befruktningstilfellet for å skape en sunn atmosfære for å bli gravid. Studier har vist at kvinner som blir gravide innen seks måneder etter fødselen har økt risiko for komplikasjoner som spontanabort. Hvis du ikke ønsker et nytt barn, bruk prevensjon En kvinne kan bli gravid når som helst etter fødselen.


Et par som ikke ønsker å bli gravid igjen trenger å diskutere prevensjons alternativer. Sv: gravid etter spontanabort ? Velkommen hit her kan du finne masse svar og støtte blant en gjeng med herlig damer så du er definitivt kommet til rett sted jeg kan prøve å gi deg min tolkning av det du opplever basert på min erfaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg