mandag 22. mai 2017

Gå ned 3 kg

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Finn laveste nettpris her. Skal du gå ned kg på uker, så kreves det hardt arbei hjemme på kjøkkenet og på treningssenteret.


Nei, ikke hjemme i stua med egen kroppsvekt og slynger i taket. Vær ærlig med deg selv og innrøm at de som trener hjemme er ikke de som går med sixpack på stranda.

Det hjelper ikke å bytte ut vanlig Cola med Cola light. Vekta mi har stått still lenge. Hadde prøvd alt for å komme gå ned nokken kg til men ingenting hjalp.


Så prøvde e denne her som siste utvei. Går ned 2gram om dagen men de går rette veien! Steg (Valgfritt) - Tren -ganger per uke. Du trenger ikke å trene for å gå ned i vekt med denne planen, men det er anbefalt.


Det beste valget er å dra på gymmet -ganger i uken.

Varm opp, løft vekter og strekk ut. Skal man lykkes i det lange løp, krever det at man er tålmodighet og gjennomfører planen på en adekvat måte. Mange er allerede i gang med å gå ned i vekt.


Noen av dere har kanskje også kommet litt dårlig ut? Jeg går nesten alltid ned kg fra jan til mars fordi jeg begynner året litt strengt. Jeg har fra før et sunt kosthold.


Endringene jeg gjør er å bytte ut godteri og sjokolade med pastiller, jeg drikker bare vann og te, lite til middag, mye salat og supper. Viljen er viktigst. Ta en runde med deg selv og finn ut hva som gjør deg lykkelig og lykkelig – og hva du kan gjøre med det.


Ta en ny runde når du eksempelvis har gått ned kilo. Dette brukte jeg til frokost, lunsj middag og kvelds. Personer med et fedmeproblem kan ha bedre langtidsresultater dersom de går mye ned i vekt de første tre-seks månedene, har leder for Senter for sykelig overvekt ved Sykehuset i Vestfol Jøran Hjelmesæth, sagt til Klikk. Skal man ned i vekt, kan dermed lavkalorikurer være en vei å gå. Gå ner i vikt på en vecka, går det?


Ja, med den här kickstartsmenyn kan du snabbt tappa 2– kilo. Hva med å gå raskt og effektivt ned i vekt,.

Det var først og fremt for å gå ned i vekt at jeg ville melde meg inn i Sombody, men nå i ettertid ser jeg jo alle de andre fordelene også. Kan jeg spise fukt feks 2- frukt pr dag. Eller bør det også unngås nå i denne super strenge tiden.


Det skal sies at selv med noen kg for mye så har jeg gått ned i vekt mange ganger før med sunt kostholtrening små posjoner osv. Så jeg vet endel om kosthold er bare ikke så god til å følge det hele tiden. Ja hvordan går man ned kg på måneder? Svaret er enkelt, men gjennomførelsen er tøff. Den er tøff i form av selvkontroll.


Selvkontroll over hva du putter i munn. Slik går du ned kg. Hvis du følger rådene på disse sidene, vil du kunne ha et kaloriunderskudd på 5kcal om dagen uten å føle deg sulten.


Dermed vil det ta deg 4–måneder å gå ned de ti kiloene. Jo mer du veier, jo flere kalorier forbrenner du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg