fredag 12. mai 2017

Hip hop bukse 90 tallet

KJENNER DU GANGSTERGUFSET FRA - TALLET ? Det hele startet i det afroamerikanske samfunnet før det spredte seg til hele byen. Mens hip - hop vanligvis forbindes med musikk, er det faktisk en egen subkultur som har utviklet sitt eget språk og sin egen klesstil. Dette regnes som den gylne tiden for kommersielle hip hop musikk.


Det er innen disse årene at hip hopen forandret store deler av populærmusikken og populærkulturen over hele verden.

Dvs det var vel litt sånn sent 80-tidlig 90. Mot slutten av tallet var det mye Fornarina bukser og Buffalosko. Sent på - tallet gikk ihvertfall jeg med guttebukser og trange singletter. Segget ikke, men buskene hang så vidt på hofta og var løse hele veien ned. Vennina mi var litt mer jentete i stilen og hadde miss sixty bukse , gjerne med sleng som var like vid som buksa var i livet, trang over låret og lav i livet.


På 80- og - tallet fikk hiphopkulturen sine første egne publikasjoner. Spesielt Vibe ble gjennom store annonseplasser svært attraktive for ulike merkenavn. LES OGSÅ:problemer vi hadde på - tallet.

La oss mimre år tilbake i tid. Mye av det er blitt populært igjen nå, mens andre ting aldri, aldri, aldri bør dukke opp i klesskapet ditt igjen. Det kunne aldri bli for mye sleng. Uttrykket hip er ebonics slang for forståelse, i tiden, og hop viser til en hoppende bevegelse på engelsk.


Ebonics (også tittelen på en låt av rapperen Big L), eller afrikansk-amerikansk engelsk dagligtale som det heter offisielt, har i stor grad også blitt popularisert gjennom hiphop og rapmusikk. Se sesongens bukser og sett sammen den perfekte looken. Velg blant flere merker!


Finn din favorittbukse. Fra bryllup til jobb! Norske ungdom om rap og hip hop. Hip hop på - tallet. Kopier lenke Neste.


Baggy jeans sto en tid sterkt, men siden årtusenskiftet har unge menn over hele verden igjen funnet tilbake til smale benklær. Toslash;ff hip hop t-skjorte til mann med lang arm og fotorealistisk print. Bruk denne til ditt -talls kostyme sammen med parykk, hatt, teatersminke, bukse og annet kostymetilbehør. Når det gjelder trendene ser vi med 70- tallet og - tallet i motebildet både high waist og low rise for ikke å nevne boyfriend fit eller anti fit som skal sitte løst på hoftene, sier moteeksperten.


For dressbukser gjelder andre regler.

Vi har et stort utvalg av -tallskostymer til både kvinner og menn, så du kan skru tiden tilbake til det vår generasjon vil kalle det aller beste tiåret, nemlig - tallet. Ja, de har iallfall laget tidenes beste hip hop -skive. For det sier Feedbacks faste gjesteskribent Jørgen Nordeng, og han tar aldri feil. ATL-album fra - tallet er klassiske.


I starten av norsk hiphops historie var det især graffitimaling og breaking som var populært, men i årene som fulgte var det en relativt hurtig og kraftig dreining mot selve rapmusikken, som det viktigste og mest utbredte hiphopelementet i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg