tirsdag 2. mai 2017

Kristiansund sykehus

Se bilder, les kundeomtale og book! Gratis avbestilling! Barn og unge blir påverka når nokon i familen blir sjuke. Dei treng å forstå kva som skjer.


Vi på sjukehuset skal bidra til at barn og ungdom blir tatt godt vare på i slike situasjonar. Som det første helseføretaket i landet har vi fått på plass eit digitalt klageskjema. Den digitale løysinga gjer det enklare for deg å sende inn ei klage, samtidig som vi kan gi pasientane ei betre og meir systematisk oppfølging.


Er dette ditt firma? Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre!


Kristiansund sykehus

Sykehuset har siden 1. Inngang ved sykehusets akuttmottak. Lurer du på hva helsepersonell har skrevet i pasientjournalen din? Nå kan du trygt og enkelt lese pasientjournalen din på nett ved å logge deg på helsenorge. God jul til ortopedisk avdeling fra Kornelia Szymanska og foreldre. Hjertlig takk til Marianne og Kirsti og alle som var med på operasjon til Kornelia 19.


Foreslår stedlig ledelse av sykehusene. Rasmussen og sykehusdebatt. Bunadsgeriljaen setter fokus på akutt og føde. Har tro på ny stedlig ledelse av sykehusene i fylket.


Kristiansund sykehus

De tar bilder av det vi ikke ser. Det nye sykehuset på Hjelset må tegnes på nytt. Kunstverkene på denne nettsiden er beskyttet av opphavsrett og er gjengitt etter avtale med BONO (Billedkunst Opphavsrett i Norge).


Kommunen tilbyr varierte og spennende arbeidsoppgaver og gode pensjonsordninger. Forskningsområder er bla. Hold Ctrl-tasten nede. Møre og Romsdal fylkeskommune. Vi har samlet alt i en database og tilgjengeliggjort dette for publikum.


Kristiansund sykehus

Denne runddansen skaper frustrasjon og sinne. Kristiansund sykehus ligger i Herman Døhlens vei på Kirklandet i Kristiansund. Den frustrasjonen deler vi.


Venstre lokalt har stått stødig i sykehussaken. Det lå i Fiskergata på Innlandet. Nå var ikke dette et sykehus i ordets rette forstan mer en pleiestue for fattige syke.


Kristiansund sykehus

De velstående ble pleid hjemme når de var syke. Byen var etter forholdene også godt utstyrt med leger på denne tiden. Da ble Dale krets av daværende Bremsnes kommune på øya Nordlandet med 9personer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg