fredag 5. mai 2017

Nettstudier

Nettstudier

Akademiet hjelper deg med å nå dine drømmer. Snakk med en studierådgiver gratis! Alt du lærer er rettet mot eksamen og du får hele tiden god oppfølging.


Alle kursene er laget for at du skal lykkes på eksamen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS. Noen nettskoler har rullerende opptak, mens andre har faste oppstartstidspunkt. USN tilbyr et bredt spekter av nettbaserte studier.


Nettstudier gjør det mulig å studere hvor som helst når som helst. Les denne saken på HiOFs nettsider. Vi tilbyr faglig oppdaterte og eksamensrettede nettkurs for deg som skal ta fag fra vgs som privatist. HVA ER NETTSTUDIER ? Du kan dermed studere akkurat når og hvor du vil. Våre nettstudier passer for deg som trenger en mer fleksibel studiehverdag og vi har alltid ledige studieplasser.


Nettstudier

Nettskolen er åpen hele døgnet, alle dager i året. NTNU VIDERE er videreutdanning og deltidsstudier tilpasset deg som er i arbeidslivet. Vi tilbyr kurs av kortere eller lengre varighet på bachelor- og masternivå innen de fleste fagområder. Ulike regnskapstemaer for små foretak, ny regnskapslov, praktisk gjennomgang. Få all hjelp du trenger med nettstudier.


Vi følger deg opp underveis, akkurat som om du skulle vært på en av skolene våre. Lærerne retter og kommenterer oppgaver du sender inn, og svarer på spørsmål i fagforum. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Finansiering av nettstudier : De flest av NooAs studenter er voksne mennesker som studerer på deltid og finansierer sine kurs og studier selv. Derfor ønsker vi å gi mye læring for pengene.


Nettstudier

De som sammenlikner priser på nettkurs, ser at NooAs ordinære priser stort sett ligger godt under konkurrentenes tilbudspriser. Informasjon om opptak, semesteravgift, StudentWeb, og delstudier i utlandet. E-læring brukes om ulike former for undervisning hvor du bruker din datamaskin. Undervisningen foregår gjerne via nett. I våre nettstudier står e-læring helt sentralt, men e-læring blir også tatt mer og mer i bruk ved undervisning av campusstudenter.


Finn UiOs studieprogrammer, emner, etter- og videreutdanning. Se våre ledige studieplasser her. Vi bruker cookies på nettsiden for å gi deg en så bra brukeropplevelse som mulig. Du kan få støtte til nettstudier hvis du har minst prosent studiebelastning og tar et godkjent opplegg ved et norsk lærested.


Nettstudier

Når du klikker på Logg inn ovenfor blir du sendt videre til Feide der du skal logge inn brukernavnet og passordet du har fått tilsendt på SMS. Du skal da komme inn på min startside her på læringsplattformen. Studenter på bachelor i dans med pedagogikk er utøvende i forestillingen If One Keeps Walking av den prisbelønte israelske koreografen Hagit Yakira, som vises på Operaen i Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg