fredag 5. mai 2017

Flåklypa dansk

Den handler om et billøp i den oppdiktede bygda Flåklypa. Det samme gjelder den fine musikken, komponert av danske Bent Fabricius-Bjerre, som er evig nynnbar, stemningsskapende og fyller meg med søtladen nostalgi av den gode sorten. LES: Anmeldelsen av ParaNorman. Sponsored by oil sheik Ben Redic Fy Fazan, they build the car Il Tempo Gigante and the race of the decade is a fact. Flåklypa Medley (Cb4) by Norsk Noteservice Wind Orchestra.


I would appreciate donations, this takes time to create.

Norges største filmsuksess gjennom tidene er endelig tilgjenglig på Blu-ray. Dette er en spesialutgave og en eksklusiv 35mm filmstripe er inkludert i pakken. Denne gang med en ost i hovedrollen. Sju og tredve mil nordover, litt øst og oppover, ligger Flåklypa. Hiphop-gruppa Klovner i kamp har fått boltre seg med selveste Solan, Ludvig og Reodor Felgen.


S kun kommet sammen for å gjøre noen helt eksklusive konserter. Den danske komponisten Bent Fabricius-Bjerre laget den karakteristiske musikken. Lar Erik Gudim har samlet fire temaer fra filmen i et utmerket potpurri passende for godt besatte janitsjarkorps.


Se filmer online på Viaplay.

I forbindelse med 40-årsjubileet til filmen gir det danske selskapet PlantSounds nå ut originalmusikken i sin helhet på CD. Sangen er innspilt en rekke ganger men munnspilleren Sigmund Groven er den som har stått for originalen fra filmen. Reodor Felgen er hovedperson i filmen og denne nydelige balladen er hans tema fra Flåklypa. Han og hans to gode hjelpere Solan og Ludvig har bestemt seg for å delta i et racer-billøp. Gjennopplev den fantastiske humoren,de herlige karakterene og den fartsfylte spenningen!


Tidenes norske filmsuksess på dvd med norsk, svensk, dansk , finsk og engelsk tale. Vil Reodor kunne vinne over hans gamle lærling Rudolf Blodstrupmoen og hans skitne knep? I denne utgaven har vi imidlertid forbedret billedkvaliteten vesentlig.


Ny teknikk og utrolig mye arbeid ligger bak denne utgivelsen. Filmen har derfor aldri tidligere vært vist med en slik stabilitet, skarphet og fargedybde! Den er baseret på forfatteren Kjell Aukrusts persongalleri og produceret af Ivo Caprino. Filmen var den første norske animationsfilm i spillefilmslængde.


Jacobsen og Nille Tystad. Berømte sitater Marie Curie Henrik Ibsen Vennskap Kjærlighet Kloke sitater. Danish (uncredited) Crew believed to be complete. Du kan følge spørsmålet eller merke som nyttig, men du kan ikke svare på denne tråden. LÅKLYPA og har en politi styrke kalt FSPD.


Dansk politisk dynamitt. Sjølberga med både dampysteri og campingplass, lokalavis og egen TV-sender.

En spent gruppe på fire. Norge og lansert parallelt i Danmark. Her har kritikerne hentet frem honnørord om visuell oppfinnsomhet om bilde og lyd som imponerer. De konkluderer med at nostalgi er et kraftfullt rusmiddel. Vi forbereder et opplag til, sier Remo Caprino om det danske markedet.


Det skulle vise seg å bli en særdeles vellykket kombinasjon. At den danske populærkomponisten Bent-Fabricius Bjerre kom til som komponist, gjorde bare sakene enda bedre. Filmen ble tatt opp med bilder per sekund i en stop-motion-teknikk. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk.


Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. To skandinaviske familiers veier krysses på dramatisk vis mens de jobber med bistand i Tanzania på slutten av 80-tallet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg