tirsdag 2. mai 2017

Softshelldress 128

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Kjøp dresser hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. SOFTSHELL TIL OVERGANGSPERIODENE.


Softshell er slitesterkt, pustende, vindtett og vanntett, hvilket gjør det perfekt til de fleste aktiviteter som lek, løping og hopping - eller bare til å se kul ut i overgangsperiodene.

Vi lar oss ikke stoppe av litt vind! Snoen softshelldress til dame er en dress med god stretch og en myk børstet innside. Dressen passer like godt til alpint og brettkjøring som til tur- og fritidsbruk. Dressen har praktiske løsninger som glidelås nederst i beinene og lommer med glidelås.


Ved å klikke videre på nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Komplett utvalg av flott softshell, som er lett og behagelig å ha på. Her finner du barneklær av høy kvalitet for barn i alle aldre fra name it.


Klær fra name it er morsomme, trendy, og laget i slitesterke materialer samtidig som klærne sitter godt og bekvemt på barna.

For nyfødte babyer opp til måneder finnes klær fra name it NEWBORN. For små barn opp til år finnes. Shop Barnedresser og vinterdresser til Barn hos Ellos til bra priser. Handle raskt og enkelt online hos ellos. Det beste yttertøyet gir glade barn i aktiv lek ute i all slags vær!


Det store vintersalget er her nå! Spar opp til på en mengde vinterprodukter fra denne sesongen. Merk at noen produkter kun har sesongens utgående farger på salg. Petter og Pia fører barneklær av høy kvalitet som er brukervennlige for barn.


Vi fører kvalitetsmerker som Reima,Joha, Name It mm. Softshelldress fra Salto med magic print som kommer frem når dressen er i kontakt med vann. Rosa Salto Softshell Dress Magic Print.


Pris NOK 69inkl. Wheat softshelldress. Dressen har mange tekniske egenskaper. Denne dressene er supermyk i kvaliteten. Den er vindtett, vanntett og pustende.


Den har avtagbar hette, reflekser og strikk under beina.

Dette er en praktisk dress i klassisk farge og mønster. Blå dress med stjerner i fine farger. Dressen har tapede sømmer, refleksdetaljer og forsterkninger på knærne og bak i rompa. Praktisk dress til barnehagen, vårdress og høstdress. Parkdressen har også tynt grønt.


Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Det finnes i dag flere kvalitetsdresser for barn enn noen gang før på det skandinaviske markedet, og de beste dressene har en fantastisk høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg