mandag 8. mai 2017

Fjerne føflekk med co2 laser

Dersom laserbehandling kan benyttes vil man bedøve området enten med bedøvelseskrem eller lokalbedøvelse. Varmen fra laseren fjerner føflekken og det vil bli skorpedannelse der føflekken befant seg. Etter ca en uke vil huden fornyes og skorpen forsvinne. Pedro Sait har mange års erfaring med å fjerne føflekker, fibromer etc.


COLaser , og dette er en del av hans daglige oppgaver.

Prosedyren ved fjerning av føflekker, fibromer og vorter er som følger: Det gis litt bedøvelse under huden, som hverken svir og sprenger, før man fjerner føflekken. Bruker vi kniv for å fjerne noe, må det ofte sys etterpå. Med laser brenner vi vekk område som behandles. Til denne typen behandling, bruker vi en CO- laser. Hvordan virker CO- laser ? Sørkedalsveien 10A, Oslo.


Dersom legen ikke kan utelukke føflekkreft bør man benytte kirurgisk behandling og fjerne pigmentforandringen i sin helhet.

I andre tilfeller kan andre metoder som frysebehandling. Ellers kan vi fjerne utveksten med vår COlaser , i lokal bedøvelse og nærmest uten at det blir synlig arr. Vi fjerner jevne føflekker, klumper i huden og andre utvekster.


Føflekker og hudutvekster fjernes ofte med laser. Det er viktig å få vurdert av lege om laser er egnet. Hvilke type laser benyttes?


Ved fjerning av føflekk med laser benytter man gjerne kraftigere lasere enn det som benyttes i annen kosmetisk behandling. Ofte benytter man en såkalt ablativ COlaser. Som ved frysebehandling bør man ikke fjerne føflekker med laser dersom man har den minste mistanke om føflekkreft. Er det mulig å fjerne føflekker med laser ? Har to små føflekker i ansiktet som jeg gjerne vil fjerne med laser.


Har fjernet en føflekk kirurgisk, og der ble det er arr, arr som er større enn føflekken var. Noen som eventuelt vet hvor jeg kan få dette gjort? I tillegg til å fjerne føflekkene skal legen ha anbefalt Imad å. En føflekk skal alltid sjekkes av patologer etter fjerning, om det er antydninger til farlige saker og ting, eller om den er helt godartet.


Ved sjekking av dette så kan man også finneut om man er mer disponibel for malignt melanom (føflekkreft) eller ikke.

Ved fejrning med laser så er det også stor sansynlighet at den kan komme tilbake. Konsultasjon koster kr. Alle behandlingene betales kontant eller med kort på behandlingsdagen. Til laser, fax og multimaskiner.


Lave priser, rask levering. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Discover CoLaser.


Prisen er for en komplett behandling, fra A til Å. Hvis kunden ønsker får de gratis etterbehandling i dagene etterpå med biostimulerende laser for å forkorte helingstiden – dette vil også optimalisere resultatet av behandlingen. På denne siden kan du lese mer om hva de ulike metodene innebærer, og deres respektive fordeler og ulemper. Da hudlegene begynte med laserbehandling på huden, var dette spesielt for å fjerne røde fødselsmerker som består av blodkar samtidig som man skulle unngå å lage arr i huden , alså en form for selektiv fjerning av hudforandringer som vi visste sikkert var godartete og der det heller ikke vare behov for vevsprøve.


Fjernet en på ryggen med laser. Var en virkelig vond føflekk , som jeg ikke kunne være borti engang uten å nesten hyle av smerte. Den var ganske stor.


Jeg kjente ikke en drit mens den ble fjerna , det luktet bare litt svidd. Klødde litt når det grodde, men ingen smerter. Har linjene satt seg, det vil si nesten som arr i huden vil det være vanskelig å fjerne disse linjene. Dette kan du se ved å strekke huden på overleppen.


Er linjene enda synlig ved full strekk av huden vil vi ikke kunne fjerne disse med Restylane. En behandling med CO- laser kan da være ett godt alternativ. Ved klinikken treffer du hyggelige og engasjerte sykepleiere som har spesialisert seg på ulike behandlinger innen kosmetisk dermatologi. Oslo Hudlegesenter har kort ventetid til hudlege for fjerning av føflekker.


Oslo Kosmetiske Lasersenter har bred kompetanse innen laserbehandlinger. Personlig oppfølging - Gratis og uforpliktende konsultasjon i Oslo!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg