fredag 26. mai 2017

Takkekort matt

Bestill kort fra fotoknudsen! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Takkekort er en flott måte å vise din takknemmelighet på. Enten du ønsker egendesignede takkekort til bedriften, baby shower eller bryllup, har Vistaprint et perfekt utvalg til alle anledninger.


Underveis i takkekort -bestillingen får du opp to ulike valg av papirkvalitet, standard papir og matt papir. Enkle fotokort: Kortene fremkalles på 2grams fotopapir av høy kvalitet. Du kan velge om du ønsker et blankt fotopapir med glatt, høyglanset overflate, eller matt fotopapir med en matt , finkornet overflate. Velg mellom doble, tosidige og enkle kort. Vi tilbyr kort i foto- og trykkvalitet.


Du kan også velge mellom ulike papirtyper av høy kvalitet med glanset, matt eller ekstra matt overflate. Søk blant vårt store antall flotte takkekortmaler. Våre takkekort trykkes og sendes fra Norge.


Takkekort matt

Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Julekort med egne bilder er alltid populært. Du finner mange ulike typer av kort og designs for å lage perfekte takkekort til bryllup, dåp og konfirmasjon.


Kortene trykkes i Norge og har kort leveringstid. I tillegg har vi noen råfine dørskilt. Lag dine egne takkekort ! Vi lover å gjøre alt for at du skal bli fornøyd!


Takkekort matt

Hilsen Kortshopjentene. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk. Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort. Det er vi stolte av og veldig glade for.


Skriv den ut som den er, eller endre bildet til et av dine egne for å gjøre det mer personlig. Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Da kan vi hjelpe deg. På denne siden kan du finne mange forslag til tekst til takkekortet til konfirmasjonen.


Takkekort matt

Dikt om mat – av 5. Du kan lage foto takkekort konfirmasjon med både finklær og hverdagsklær. Lage takkekort til konfirmasjon selv. For meg er det en selvfølge at takkekort skrives for hån og at det er mye mer personlig å skrive tusen takk for vinglassene vi fikk i anledning vårt bryllup enn tusen takk for gaven vi fikk i anledning vårt bryllup er det ingen tvil om. Ved sistenevnte så lurer man nesten på om brudeparet i det hele tatt aner hva de har fått fra hvem.


Ett eller flere bilder trykkes i kortene sammen med deres tekst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg