onsdag 31. mai 2017

Etter brystoperasjon forum

Finn Etter Brystoperasjon Forum. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Jeg hadde et brystløft med innlegg under muskel for ca tre uker siden. Jeg har hatt en del smerter, og siste tiden føles det som en kraftig svie eller sårhet i begge brystene, spesielt bak brystvortene. De er fortsatt ganske harde, men arrene ser pene ut, og fasongen er fin, men de er litt større.


Hei Jeg er en jente på år som tok silikon på aviva helse for snart mnd siden.

Alt gikk veldig bra etter operasjonen, hadde nesten ikke vondt i det hele tatt! Nå er det ikke lenge til jeg skal foreta brystreduksjon. Jeg må ha med en bh til bruk etterpå, den skal være av typen sports-bh med adskilte cuper, uten spiler.


Forslag til BH etter brystreduksjon? Sex etter brystoperasjon - Seksualitet. Alt om forløpet etter en brystforstørrelse - smerte, arbei trening. Smerte og tretthet.


Fra operasjonsbedøvningen går ut og under de første 2-dagenene etter din brystforstørrelse kan smertene være veldig påtagelige (du får som oftest med deg smertestillende tabletter fra klinikken).

Jeg har utført brystresuksjon i Norge for under en mnd siden. Jeg kunne få det dekket, men etter time på Drammen private sykehus, opplevde jeg så dårlig kjemi med kirurgen der, at jeg heller valgte en privatklinikk hvor jeg hadde vært på konsultasjon tidligere og som hadde gitt et meget godt inntrykk, og valgte å betale dette selv (med lån). Er dey noen som har erfaring med å få dekt brystoperasjon ved veldig forskjellig størrelse på brystene? Altså, det er så stor forskjell at jeg ikke klarer å finne bh som passer, enten er den for liten på den ene og den andre er bra, eller så er den passe på den andre og den minste puppen er ubehagelig. Kontakt etter utskrivelse Du vil bli ringt opp av helsepersonell dagen etter operasjonen for å høre hvordan du har det.


Du kan da stille spørsmål du måtte ha. Du får med nødvendige telefonnummer ved utskrivning, hvis du ønsker å komme i kontakt med oss. Okei, jeg har endret litt syn på silikon etter å ha sett noen av de bildene. Men synes likevel at det var mange som slett ikke hadde behøvd å fikse puppene, og der det var liten forskjell på før- og etterbildene.


I de seks ukene etter operasjonen, er det størst fare for hard kapsel. Først etter dager klarte jeg å gå en kort liten tur ute, men det var alt. På dagen var jeg nede i byen og tittet i butikker med en venninne i rolig tempo. Dessuten skal man jo ikke bære for tungt, så det ble ikke særlige shoppingturen.


Jeg vet ikke hvordan det er med klorbad - men jeg husker at vi fikk laget til nytt bad like før minstjenta ble født (med planlagt keisersnitt), og jeg gledet meg vanvittig til å ta i bruke det nye store hjørnebadekaret vårt etter fødselen. Lurer på om noen med erfaring kan svare på noen spørsmål om silikon bryst. Hvor lenge er det normalt at brystene er harde etter silikon brystoperasjon.


Jeg ble litt skuffa siden brystene mine ser litt for ungdommelige ut (altfor faste).

Til vanlig har jeg bare lest og surfet her inne. Nå har jeg prøvd å finne det jeg søker etter både her og på nett, men finner det ikke. Håper noen her tar seg tid til å lese dette og har lyst, erfaring og tid til å hjelpe meg med litt rå tips og veiledning.


Setter pris på de tilbake meldingene. Man må innstille seg på at man etter innsettelse av implantater og atskillige legebesøk sannsynligvis skal ha foretatt ytterligere inngrep etter noen år. De tynnveggete silikonimplantatene har tendens til å bli møre etter år så man rådes til å skifte dem ut hvert tiende år.


De fleste implantatene i dag skal holde i ca. Velkommen til den store guiden om brystforstørrelse! Her finner du som overveier en brystoperasjon uberoende veiledning i emnet brystforstørring samt informasjon om de muligheter og begrensninger en brystforstørring betyr.


Den informasjonen får man kun av kunden selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg