mandag 29. mai 2017

Clearblue ukeindikator hcg

Lei av lang kø på apoteket? Bestill apotekvarer fra Farmasiet. Fri frakt over 199kr. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Få det levert på døren. Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Ut i fra mengden av graviditetshormonet ( hcg ) i ditt urin gir graviditetstesten også deg et estimat over hvor langt du er på vei i din graviditet.


Når du blir gravi produserer kroppen graviditetshormonet humant koriongonadotropin ( hCG ). Mengden med hCG i kroppen fordobles hver annen til hver tredje dag, og når et maksimumsnivå rundt til uker inn i svangerskapet. Mengden av hCG i kroppen din øker i tidlige stadier av graviditeten. Basert på nivået av hCG i urinen, gir ukeindikatoren en estimering av når du unnfanget. CG (humant koriongonadotropin).


CG-nivå på ukeindikator : 1-weeks – hcg. Hvordan regner de ut det? Clearblue digital test med uke-angivelse – trenger hjelp – 1. HCG -nivå varierer veldig fra kvinne til kvinne og lurer derfor hvor mye HCG som gir utslag.


Har vært hos legen, tatt hcg , men ikke fått svar ennå. Har begynt å blø mer, nå omtrent som en mens. Hadde en ekstra clearblue med ukeindikator liggende, så testet med den i dag (ikke på morgenurin, kort tid etter sist do-besøk og etter en kopp kaffe). Nå viste den gravid 1-uker. Hjemmetestene måler hCG -hormonet i urinen, et hormon som stiger raskt i kroppen dersom du er gravid.


Tok en clearblue digital med ukesindikator i går ettermmiddag, den viste bare 2-uker. Jeg vet at terminen min er riktig. Noen andre som har fått feil svar? Regner med at dette har en sammenheng med mengde hcg i urinen. Hadde jeg fått annet resultat med morgenurin?


Hvis testen er positiv kan du dessuten også se hvor mange uker du er på vei (uker etter befruktning). Mener jeg hadde mensen sist 5. Dette er som to tester i én: resultatet vises tydelig med enten Gravid eller Ikke gravi i tillegg viser den hvor langt på vei du er. Testen er sikker, brukervennlig og enkel å avlese. Den er så sensitiv at du kan teste opptil fire dager før forventet menstruasjon.


Kroppen til en gravid kvinne produserer graviditetshormonet hCG. CB digital med ukeindikator har en sensitivitet på 2 det betyr at den minst sensitive testen teste positivt ved HCG nivå på 25. Egget fester seg i snitt dager etter eggløsningen, men fra 5-dager er normalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg