torsdag 25. mai 2017

Frisør lillehammer lærling

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt. Bestill Lillehammer hotell. Den blir i dag drevet av Hilde Ødegaard og Beate Søvik Pedersen.


Sans på Lillehammer. Sammen jobber de med andre flinke frisører og lærlinger. Rosenlund Bydelsenter på Lillehammer. Vår salong er innbydende innredet og er tilrettelagt for litt egentid. Kom innom på en Drop-in time eller kontakt oss for å bestille en sveisen hårklipp.


Skal du klippe eller farge håret eller leter du kanskje etter noen som kan gjøre din brudeoppsetting på den store dagen? Frisør Lillehammer. Se kontaktinformasjon og hjemmeside til din frisør i Lillehammer i denne.


Online booking av frisørtime. Herrer har alltid vært i fokus i våre salonger og med våre nye barberavdelinger understreker vi hva dere betyr for oss. Om du ønsker en klipp med massasje, en kjapp klipp i lunsjen eller noen tilleggsbehandlinger, er våre frisører, stylister og lærlinger klare for å gi deg en velfortjent pust i bakken hos oss.


I Fredrikstad kan vi i tillegg til frisørvirksomhet tilby både hud- og fotpleie i egen avdeling. Her har vi også et innbydende parfymeri med kjente merkevarer. Godkjente arbeidstakere.


Kjør selv ferie i hele Europa. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 17. En levende salong, midt i Lillehammer Sentrum! Vi tilbyr alt fra klipp og farge, til grooming av skjegg og barbering med kniv! Ser du etter en frisør i Lillehammer ? Velkommen til en hyggelig salong med god atmosfære.


Her finner du en frisør i Lillehammer som kan hjelpe deg med alt innen hårpleie. Alle frisørtjenester, pluss parykker og løshår. Våre lærlinger har reduserte priser på behandlinger.


De er under opplæring, og trenger veiledning underveis i behandlingen. Vær klar over at de bruker noe lengre tid på behandlingene. Salongen har også spesialisert seg på oppsetting av langt hår og brudefrisering. Vi har store flotte showroom hvor du kan hente inspirasjon når du skal pusse opp bad.


Ramsøy har vært rørlegger på Lillehammer i over 1år og kan levere alt fra kjøkkenkran og badekar til komplett ferdig baderom. Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg