onsdag 17. mai 2017

Hund plutselig begynt å tisse inne

Let adgang til klinikken fra motorvej. Bestil tid til ormekuren hjem. En del hunder har lettere for å tisse på tepper enn på glatte gulv.


I tillegg er tepper vanskeligere å fjerne lukten fra - Avgrens plassen. Hvis du har en hund som tisser inne er det lurt å avgrense plassen. La hunden kun få gå fritt i ett eller to rom til problemet er under kontroll. Valper som tisser inne Alle valper kan lære renslighet, men det blir enklere dersom du unngår å straffe den for å tisse inne.


En liten valp på 7-uker skjeldner ikke mellom ute og inne som du og jeg. Straffer du den for innetissing er muligheten tilstede for at den tror det er galt å tisse. Begynte med å aldri forlate han om det var noen timer siden lufting, men han kan tisse nå inne selv om det bare er time siden lufting. Og da alltid om han er alene. Om det hadde vært urinveisinfeksjon, hadde h. Hund som plutselig har begynt å gjøre fra seg.


Katt som tisser inne - må den dø? Plutselig når han ble rundt år, begynte han å tisse inne igjen. Mange år siden dette. Men mener det ikke tok lang tid før vi ble kvitt det.


Gikk oftere ut med han Min nåværende hund markerte inne hos andre før han ble kastrert. Han har tidligere ikke gjort dette. Han er frisk som en fisk, så jeg regnet med at det bare er en (u)vane han har lagt seg til. Utrolig kjedelig å få gulv ødelagt.


Det jeg har gjort er å bryte (u)vanen, med å ikke gjøre det mulig for han. Husk at hunden ikke vet at det er galt å tisse inne – da hadde den ikke gjort det! Hunden venter med å gjøre fra seg til den kommer hjem.


Ta en ren isboks (eller mindre boks om du har mindre hund ) og gå med hunden i kort bånd og følg etter den som om du var limt fast i halen. I det den viser tegn på å skulle tisse stapper du boksen under, mange hunder synes det er så rart at de hopper opp igjen uten å slippe ut en enste dråpe et par ganger, men det går til slutt. Hann hunder er ofte sånn. Han ble faktisk ikke direkte urenslig ( typ tisse for å tisse ), men han kunne glemme at han var innendørs og markere på ting. Han kunne plutselig glemme at han egentlig var fryktelig gulvred for så å komme på det midt på gulvet og få full panikk.


Urinerer den oftere og mer enn vanlig? Eller har den begynt å drikke mer enn vanlig? Dersom hunden din plutselig drikker eller tisser mer enn vanlig, kan det være symptomer på mange sykdommer. Mitt elskede knertmonster, shibatispa Imouto på litt over år, har begynt å tisse inne , og jeg er veldig lei meg, sliten og rådvill og ønsker å få deres innspill på saken. I midten av oktober kom jentene hjem fra hundepasser, og Imouto var innmari urolig den første natta.


Hjelp, Pus har begynt å tisse inne ! Ingenting er så frustrerende som stanken av katteurin i senga, på teppet eller oppover veggen. Katter er vanligvis veldig renslige dyr, men når hormonene tar overhånd eller uheldige miljøfaktorer spiller inn er det dessverre ikke et uvanlig problem at de kan begynne å tisse inne – utenfor tissekassa. Hun har plutselig begynt å tisse mye mer enn normalt og mye hyppigere enn hva som er vanlig. Og begge dyrlegene sier det er ingenting som er galt, hunden min er HELT frisk!


Hund plutselig begynt å tisse inne

Kjenner jeg er i ferd med å gi opp. Hun er kastrert, går på do men velger altså enkelte ganger å tisse i kroker hist og her. Det er ikke doen eller plasseringen som har problemet elle.


Har holdt på i ukesvis nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg