fredag 12. mai 2017

Langpannekake som kan fryses

Langpannekake som kan fryses

Jeg lurer på om det er noen som har en oppskrift på en kake som kan fryses og som tiner raskt og som gjerne også er god når den fortsatt er litt hard og kald. Jeg vil helst ha noe annet enn en iskake, jeg tenker vel mer i banene som sånn daimkake man får kjøpt i butikken, bare at jeg vil lage den. Og det er ikke så rart.


Mandelbunn toppet med nydelig eggekrem smaker himmelsk, og siden kaken kan lages i god tid på forhånd er den en vinner å servere til festligheter. Kaken holder seg godt, og kan også fryses om det er ekstra lenge til den skal serveres. LES OGSÅ: En annen kake du definitivt vil imponere med er høyt og luftig.


Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Du kan når som helst be om å bli ekskludert fra nyhetsbrevlisten og få fjernet data vi har lagret om deg. Sv: Fantastiske kaker som er enkle å lage, imponerer alle og kan fryses. Suksesskake er jo også super å fryse, men om den kan kvalifiseres som enkel kan være en diskusjonssak. Jeg synes smørkremen var grei å få til, men noen sliter.


Det meste av kakebunner kan fryses. Fyll, pynt og krem må aldri fryses , men glasur tåler det som regel. Jeg lager kakebunner, for eksempel gulrotkake, marengsbunner, sukkerbunner og nøttebunner og fryser. Da sparer jeg tid når jeg må slenge sammen en kake til en anledning.


Muffins uten glassur er også en fin ting å ha i bakhand. Tusen takk for en brillefin side. Jeg lurte bare på om man kan bruke vaniljestang og marengs i stede for plommer og egg i kaka. Det var veldig populært på avdelingen vår. Alle tror liksom at svisker setter fart på systemet, men tvert i mot.


Erfaringsmessig spiser de små mindre kake enn de voksne, og mange satser på å servere kun én kake, som oftest en langpannekake. Du kan også lage marengsbunner til pavlova for eksempel. De skal ikke fryses , men holder seg lenge så lenge det er tørt. Så da er det bare å piske krem og helle over bær evt frukt når du får gjester så er den klar på få minutter.


Velkommen til mitt søte kakeparadis! Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Se alt det gode du kan lage med plommer. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Langpannekake som kan fryses

Bak noe godt av sensommerens frukter og bær. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Enkel oppskrift på krydderkake i langpannekake som smaker av deilig krydder, og holder seg saftig lenge. Kaken kan gjerne fryses , men da uten kremosttoppingen. En langpannekake som er kjapp å lage den dagen du får besøk, dagen før eller som kan fryses.


En skikkelig god langpannekake er uunværlig i mange anledninger. Langpanne, 1grader min. Den bør være rask og enkel å lage samtidig som den skal smake godt. Denne gulrotkaken inneholder epler som gjør den ekstra saftig.


Den har en mild og god kryddersmak samt en ufattelig digg kremostglasur. Jeg bruker som oftest å lage denne når jeg skal på tilstelninger hvor det er mange barn tilstede, derfor har jeg. Hun foreslår å servere den med en fyldig sjokoladekrem, som på bildet. Alternativt kan du bruke pisket krem og bær eller lemon curd på toppen. Kakebunnen kan også brukes til iskake, gjerne sammen med en bringebærmousse.


Den første oppskriften i den kokeboka var Glohoppa – ei langpannekake som ble laget mye hjemme. Oppskriften hadde pappas håndskrift, men jeg tror ikke det var han som laget den mest. I alle fall – denne kaka er lett å lage og målene er greie. Jeg måtte fordele den i to former, da jeg ikke har langpanne som hører til ovnen som går an å bruke til baking. Smaken var som sagt go men den hevet ikke så mye som jeg skulle ønske.


Langpannekake som kan fryses

Kan det ha med at jeg brukte kjøkkenmaskinen til å blande røren? Har du noen gode tips til neste gang? Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


Om du velger å bruke matprat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg