torsdag 25. mai 2017

Lånekassen kontakt

Finn ut mer hvor mye støtte du kan få når du tar opp fag. Behov for fleksibilitet? Norges Beste Dating Tjeneste. Lånekassen på dine vegne, må de ha fullmakt dersom du er over år.


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler. Du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt dersom du godtar dette.

Umulig å komme gjennom via telefon, og de svarene man får via mail er så generelle at man lurer på om de bare har plukket svaret fra en bøtte. Les meir om bruken vår av informasjonskapslar. Skriv inn brukernavn (e-postadresse) og passord for å logge inn. Har du spørsmål om statistikk, ta kontakt med oss.


Du treffer oss på telefon eller e-post. Vi svarer eller set deg i kontakt med rett person. Då må du ringe kundetelefonen, tlf.


Vi anbefaler også at du sjekker Lånekassens hjemmesider for oppdatert regelverk og praktisering av ordningen.

Kontakt oss for å få gratis veiledning knyttet til Lånekassen. Snakk med en studieveileder. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Du må derfor i de aller fleste tilfeller ta flere fag for å kunne søke om støtte fra Lånekassen.


Studenter i utlandet. Du kan ikke ta forbehold om støtte fra Lånekassen. Angrefrist og forfall på første avdrag er dager fra ordretidspunkt.


Dette gjelder selv om du får avslag på støtte. Søk etter partnere lokalt i ditt område. Det er viktig at du tek kontakt med trafikkskolen din og får bekrefta at du har fått plass på kurset deira før du søker om støtte hos Lånekassen. Finner du ikke utdanningen din i databasen, kan du be oss om en forhåndsvurdering for å få vite om den er støtteberettiget. Du kan også kontakte lærestedet du skal begynne på, eller de andre nordiske lånekassene for mer informasjon.


Når forvaltningsorganet har kopla seg opp til kontakt - og reservasjonsregisteret, kan det kommunisere digitalt med alle innbyggjarar som ikkje har reservert seg, utan å innhente samtykke. Det er obligatorisk for alle forvaltningsorgan å nytte registeret til varsling om digital kommunikasjon frå 1. Husk å logge ut når du er ferdig. Dialog - send post og dokumenter på en sikker måte.


Dette kan som hovedregel beholdes under utvekslingsopphold i utlandet, uansett studiested (gjelder også dysleksi).

Meld fra når noe endrer seg! Stipend i Lånekassen. Alle elever med ungdomsrett i videregående opplæring kan få utstyrsstipend. Unntakene er lærlinger, lærekandidater og praksisbrevkandidater.


Du må selv søke om stipen og du kan søke først etter at du har fått skoleplass. Faktorer som påvirker tilfredshet med Lånekassen. Smilefjesene indikerer hvor fornøyde brukerene er med de ulike faktorene. Dersom du ønsker å endre time, avbestille time eller ikke har blitt kontaktet bør du ta kontakt med din skole.


Forstå informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg