torsdag 11. mai 2017

Nattbord med lås

Stort utvalg av fint interiør. Shopping når den er som best! Kjente merkevarer til gode priser. Kjøp nattbord med lås hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Gi soverommet et nytt og stilfullt preg med et nytt nattbord. Se utvalget her og la deg inspirere. Produktene kan enkelt kjøpes på nett eller i butikk!


A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Mesteparten av tiden de ikke er utstyrt med en lås.

Du kan installere dine egne tastet låser til døren eller skuffen av de fleste nattbord med bare noen få verktøy. Str: Bx Dx Hcm. Lås - Håndkleholder. Nattbord med integrert spisebrett.


Enkelte av skuffeseksjoner har hjul slik at de enkelt kan flyttes rundt og andre har lås slik at tingene dine er trygt oppbevart. Med en skuffeseksjon med plass til etiketter på hver skuff gjør det enkelt å holde orden og finne det du leter etter uten å åpne hver skuff. Spar tid med et arkivskap som holder alt av papirer under kontroll. Vi har flere størrelser og varianter, så du finner helt sikkert et arkivskap som passer inn i stilen på arbeidsplassen.


Mange av dem kan låses, så ingen andre kan rote rundt blant gamle kjærlighetsbrev og fancy penner. Bli kjent med GALANT-serien her. En kommode passer inn hvor som helst i hjemmet – på soverommet, på kjøkkenet, på badet og til og med i garasjen.


En kommode er kort sagt en ideell løsning for ryddig og smart oppbevaring i hjemmet. Her finner du kommoder i en rekke ulike design og størrelser, og med varierende antall skuffer. Med en kommode som passer stilen din, klærne dine og plassen du har, slipper du å rote rundt etter sokker på kalde morgener.


Kommodene våre matcher garderobeskapene våre og finnes i flere størrelser, slik at du kan bruke dem der du vil – som i en smal gang, der det passer fint med en høy kommode. Med oppbevaringsbokser kan du ha ting skjult, men tilgjengelig. Enten du bare stapper inn tingene der det er plass eller liker å ha faste steder for alt, er bokser både dekorative og praktiske.

Vi har bokser i mange farger og design, med og uten lokk – og med etiketter hvis du er ekstra glad i orden. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem.


Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Finn nattbord med lås. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Serie med sengebord i to forskjellige høyder med mange mulige tilpasninger. Bordene er like på hver side, og kan dermed brukes på begge sider av sengen. Sideklaffen kan reguleres i forskjellige posisjoner. Bordene kan blant annet leveres med lås , kjøleskap og safe som ekstrautstyr. Størrelse: Bx Lx Hcm.


Kommodens kanskje mest givende plass er på soverommet. Her kan den brukes som en klassisk kleskommode, men små kommoder passer også perfekt som nattbord. En kommode med uttrekkbare skuffer er perfekt til forskjellige typer klesplagg, mens en kommode med skuffer er et bra alternativ for deg som vil organisere og oppbevare mindre formål og ting. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider.


Skrivebord med plass til alt. Et skrivebord er en viktig del av hjemmekontoret, og hos JYSK finner du et bredt utvalg av ulike modeller, størrelser, farger og materialer. Du kan velge blant alt fra relativt enkle databord til komplette løsninger med skrivebor skuffer, hyller og overdeler. Med mørkeleggingsgardiner er lyset derimot ikke noe problem. Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom.


Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg