mandag 8. mai 2017

Bestille kake spar

Bestille kake spar

SPAR Nettbutikk er tilgjengelig i utvalgte SPAR -butikker, med planer om å utvide fortløpende. Tilbud og kampanjer. SjokoladekreKok opp fløten og hell den over sjokoladen i en glassbolle. Rør inn sitronsaft. Når kremen har ønsket konsistens legges den på kaken.


Ha deretter over bjørnebærcurden og pynt kaken. Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde. Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren. Gjelder bløtkake, barsipankake, fotballbane-sjokoladekake og sjokoladekake). Få levert på døren eller hent selv.


Kakebestilling har aldri vært enklere! Bestill kake på nett fra 3bakerier i Norge. Vi baker et stort utvalg fristende kaker ! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere.


Bestille kake spar

Hos oss finner du alltid gode tilbud og et bredt utvalg av nystekte brø frukt og grønt, og i ferskvaredisken deler vi gjerne gode tips og oppskrifter på hva du kan lage til middag. Service er viktig for oss på SPAR Vik - velkommen til oss! Vi tilbyr også et spennende utvalg av lokale spesialiteter. Nå har vi også lansert nettbutikk, slik at du kan bestille ferske kvalitetsvarer rett hjem på døren, eller hente varene i butikken.


Mer info finner du på nettbutikk. Lag din egen, eller bestill en ferdig kake. Et perfekt selskap starter med en perfekt kake. Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen. SPAR og EUROSPAR har 2butikker i hele landet!


Bestille kake spar

Gjennom vår samarbeidspartner får du flotte kaker som både smaker godt og som er en fryd å se på. Sett bollen over i et kaldt vannbad. OBS: Ved bestilling av kun én kake må kaken hentes selv. Her kan du bestille kaker for henting på et utleveringssted nær deg. Fyll inn feltene i skjemaet og trykk på send.


Du kan gjerne bestille flere kaker samtidig. Da bør det feires feires med kake ! Her finner du oppskrifter på alt fra enkle og raske kaker , til både små og store langpannekaker, og mer komplisert og flotte kaker til kakebordet som garantert imponerer gjestene. Husk at du også kan bestille en skreddersydd kake med bilde, valgfrittfyll og farger, som kan. Vi kan også printe et bilde av din kjære, din kollega eller firmalogoen på kaken.


Bestille kake spar

Pynt på kaken kan variere. Alle kaker er standardpyntet, men du kan også velge spesialpynt. Velg størrelse og fyll. Sula, Sjøholt, Giske, Godøy og omegn. Svarer du ja, fikser vi kaka.


Vi har lang erfaring med å lage store, små, prangende og minimalistiske bryllupskaker. Ta en prat med oss for å finne den perfekte kaken for dere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg