onsdag 31. mai 2017

Side tyrkia kart

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Kjapt og lekende lett å booke med. Reserver Hoteller i Tyrkia online. Her får du oversikt over alle våre fantastiske destinasjoner over hele Tyrkia.


Vil du vite noe mer om noen av reisemålene er det bare å trykke på en av ikonene på kartet.

Se for eksempel beliggenhet for Ankara eller Istanbul. Aleksander den stores verden. Stort tilbud av restauranter, både små og sjarmerende og internasjonale, med god mat til lave priser. Langs gatene ligger det en rekke hyggelige kafeer.


Shopping i basarer og butikker er en fornøyelse! Gjør funn blant tyrkiske tepper, skinnvarer, messing, gull og porselen. Side har blitt et populær feriereisemål i seg selv, men er absolutt verdt en dagstur fra Antalya.


Byen har pittoreske, trange gater og nydelige hager, mens hvite strender innbyr til bading. Imponerende monumenter fra antikken, som det romerske badet og søylene til Apollo-tempelet ved havet, fullender bildet av en perfekt blanding av moderne ferieglede og de historiske skattene.

Side i Tyrkia byr på kort vei mellom interessante utgravninger og andre severdigheter. De lange herlige sandstrendene lokker til deilige ba og i gamlebyen kan du rusle rundt blant sjarmerende steinhus, butikker, barer og restauranter. Langs den flotte strandpromenaden ligger hotell og restauranter på rekke og rad. Side er et ekte ferieparadis i Tyrkia.


Du kan altså spise godt, veldig godt, i Tyrkia , men de store kulinariske opplevelsene uteblir i Side , siden de har lagt seg på et nivå som er tilpasset etterspørsel og økonomi. Men du går ikke sulten i Side , for her er det nok av restauranter som mer enn gjerne vil ha deg som sin gjest. Ikke nøl med å prøve ut lokale spesialiteter!


Tyrkia er det perfekte ferievalget for dere som reiser med barn. Her er det mye å se og gjøre, maten er spennende og det er mange hotell som passer for våre yngste gjester. Et eksempel er Sunwing Side Beach , hvore dere bor i komfortable leiligheter og kan bestille direkte transport fra flyplassen.


Du kan også se skråfoto, gatebilder og flyfoto, samt live trafikkmeldinger. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Artikler, reiseinfo, billige flybilletter, hoteller, leiebil og mye mer kan du ordne på ferieguiden. Norges største ferieportal!


FINN kart er en ledende norsk karttjeneste med kartsøk, flyfoto og annonser. Klikk på den ønskete ruten for forstørrelse av områdene. Lukk siden for å komme tilbake hit.

Kart over Alanya og Oba. Avstand fra Side ( Tyrkia ) til Antalya ( Tyrkia ) i kilometer og miles. Beregne kjøreavstand og avstand med fly - luftlinje, reisetid (kjøreti flytid) og rute - rett linje - kjørerute på kart. Lommeparlør og bruk av smart-telefon er nyttig.


Adresser og eventuelt kart kan tas med og vises til sjåføren. Reisende til Tyrkia er, som til ethvert annet lan underlagt lokal lovgiving, herunder strafferett. Dersom noen i Tyrkia foretar handlinger som er straffbare etter tyrkisk rett, er det således tyrkiske bestemmelser som gjelder.


Her finnes funn fra hele området rundt Alanya, og samlingen utvides kontinuerlig. Man kan også se blant annet mynter fra ulike tidsperioder som den osmanske, lykiske og romerske. Museet har også en Herkules-statue i bronse.


Denne statuen ble funnet km utenfor Alanya og ble en gang forsøkt smuglet ut av Tyrkia , dog uten hell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg