fredag 2. desember 2016

Nettstudier godkjent av lånekassen

Akademiet hjelper deg med å nå dine drømmer. Snakk med en studierådgiver gratis! Finn ut mer hvor mye støtte du kan få når du tar opp fag.


Hvis du finner utdanningen din i søknaden, er den godkjent. Du må som hovedregel være norsk statsborger og oppfylle vilkårene om tilknytning til Norge.

Du kan både få lån og stipend når du tar fag hos oss. Dette gjør at du kan få dekket kurspengene. Hvor mye du får i støtte, avhenger av antall fag du tar. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler. Du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt dersom du godtar dette.


Du bestemmer tempoet selv og får tett oppfølging av din egen nettlærer. Fleksibiliteten gjør at du kan sjonglere jobb, familie, reise og livet generelt ved siden av studiene.

Alternativt kan du få støtte fra arbeidsgiver, NAV, foreninger eller søke om stipender. For å få støtte til deltidsutdanning må du ta minst halvparten av de fagene, studiepoengene eller årstimene du ville ha tatt dersom du skulle ha fullført utdanningen på heltid. Les om utdanninger som er godkjent for støtte i Norden.


Lånekassens støttekalkulator regner ut hvor mye støtte du kan få. Utdanninger i Norden og utlandet. Et studium eller fag kan være godkjent , men samtidig ha for lavt timetall til at det kvalifiserer for lån.


Den gir stipend og lån til utdanning i Norge og utlandet. I tillegg administrerer den tilbakebetaling av studielån. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS. Utbetalingen skjer tidligst i begynnelsen av august for høstsemesteret og tidligst i begynnelsen av januar for vårsemesteret.


NooA registrerer deg som møtt på skolen etter at du har betalt startavdraget ( av studieavgiften) og logget deg inn på kursene dine. Har du yrkesfag med eller uten fagbrev og vil inn på høyere utdanning? Ta påbygg hos oss og få generell studiekompetanse.


Har du fått studieplass på en godkjent utdanning? Ta en prat med en av våre rådgivere, så får du hjelp. Studieløpet ditt er basert på arbeid med pensum, veiledningstekster, øvingsoppgaver, innsending av obligatoriske oppgaver, samt gjennomføring av en eksamen i hvert enkelt kurs.

Fagstoffet på kursets nettsider er ordnet i en bestemt rekkefølge, slik at det er lett å forstå hva du skal gjøre til enhver tid. Betaler 3kr for GB hos Telia. Må ofte bestille mer for jeg går tom for data. Er det noen som er billigere enn Telia uten at det blir dårligere dekning?


Godkjent nettskole. Det stilles høye krav til både pedagogikken og organiseringen av undervisningen. Krav til dokumentasjon.


I tabellen under kan du lese om vilkårene for de ulike gruppene av EØS- eller EFTA-borgere og deres familiemedlemmer, og hva du må sende inn av dokumentasjon for å få rett til støtte. Ettersom alle studiene hos oss er offentlig godkjent gir det deg mulighet til å søke om både basisstøtte og lån til skolepenger. Jeg har en stor utfordring. Jeg skal starte å studere og ønsker å ta en bachelor grad.


Problemet mitt er at jeg ikke kan være på skolen 8-hver dag. Jeg må jobbe med veldig fleksibelt med skole. Jeg kan ikke være avhengig av noe obligatorisk oppmøte. Da er det vel nesten håpløst å gå på offentl.


Leveransen av nettstudier på fagskole- og bachelornivå er forskjellig. Som bachelorstudent streames forelesningene live fra undervisningen på campus. For våre fagskolestudier er læringsmateriellet forhåndsprodusert. Du vil jobbe med praktiske oppgaver og slik sitte igjen med praktiske ferdigheter, relevant for bransjen.


Rabattert pakkepris. Metis har dyktige og engasjerte lærere som hjelper deg med å få generell studiekompetanse. Det er lånekasse godkjent ja. Nettstudier og lånekassen !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg