mandag 26. desember 2016

Hotell østersund

Hotell , ferieboliger og alt mulig annet. Book Hoteller i Östersund Sverige! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!

Prisgaranti vid bokning på vår web. Gör din bokning enkelt online idag. Clarion Hotel Grand Östersund er et personlig konferansehotell i sentrum av Østersund. Vår imøtekommende stab sørger for en smidig konferanse eller et avslappende opphold omgitt av god musikk, kunst og moderne design. Vi er et kontantfritt hotell.


Overnattingsstedet har familierom. Location is ok, right in the center of this little town. Staff are very friendly and helpful.

Uansett om du velger deg sommer eller vinter trenger du et hotell i Østersund , og Hotels. Våre hotell i Östersund. Velkommen til Jämtland og spennende Östersund. Byen er et avslappet sted hvor du kan oppleve både kultur og idrett og du kan overnatte med stil.


Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster. Det er alltid noe som skjer i Østersund , uansett når du kommer på besøk.


Underholdning, sportsarrangementer og barneaktiviteter. Finn hotell östersund nå på Kensaq. Nylige anmeldelser og bilder. Se hotellpriser og tilbud.


Se Østersund hoteller på kart. Den ligger omtrent 2km øst for Trondheim, og har blitt et populært reisemål for nordmenn – både om vinteren og sommeren. For at gjesteomtalene og -poengene skal oppleves som relevante og aktuelle, arkiverer vi omtaler som er eldre enn måneder. Kun gjester som har booket via Booking.


Hotel Linden ligger sentralt i Östersun kun to minutters gange fra jernbanestasjonen , nær både underholdningssteder, aktiviteter og natur.

Next stop, your vacation. Check out places to visit in Ostersund including Ostersund Town Hall, Badhusparken, and Jamtli. Shop for deals across hotels, starting at USD per night. Skal du på ferie med barn, er det perfekt å velge et hotell i Østersund.


Om sommeren kan man dra til Storsjön, som har mange badeplasser og i tillegg kan hele familien leie kano eller båt. Ta med barna til dyreparken, der kan de nemlig hilse på over 7ulike dyr. Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Östersund.


Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Östersund. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (stjerne) til luksuriøs (stjerner) i Östersund. Se vår liste med tips til anbefalte hotell. Prisene du kan se stammer fra flere hotell - og bookingsider.


På trivago velger brukerne de hotellene som best tilfredstiller deres ønsker og behov, mens selve bookingprosessen blir gjennomført av bookingsidene (som er linket opp mot vår nettside).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg