tirsdag 27. desember 2016

Øyer lillehammer

Aktiv ferie for hele familien, mange aktiviteter for barn, attraksjoner, skianlegg, museer, fornøyelsespark og mange tilbud om overnatting. Vi så et økende behov for liftutleie lokalt i Øyer, Lillehammer , Gausdal og Gudbrandsdalen. Vi har i dag fullt sortement av tilhengerlifter, og sakselifter for inne og ute bruk og bomlifter. Vi ønsker å vokse sammen med våre kunder og gjøre hverandre bedre. Topp lift – lav pris, lokalt.


Her kan du oppleve matradisjoner fra flere hunder år tilbake, alt fra enkle hverdagsretter til sjenerøse festmåltider.

Lillehammer og Gudbrandsdalen har en stolt mattradisjon, og flere spisesteder har en meny som bygger på denne tradisjonen med kortreist og lokal mat. Maten er ofte lokal og servert med en fascinerende historie. Jorekstad Fritidsbad ligger ved Lillehammer. Her finnes det barnebasseng både inne og ute, vannsklier, boblebad og badstuer. Et eldorado for barnefamilier, med en skikkelig magasugsklie utendørs på sommerstid.


Aasletten pensjonat. Første delstrekning på kilometer fra Kolomoen til Kåterud sør for Hamar er åpnet. Prosjektet Moelv – Lillehammer - Øyer er under planlegging.


Nye Veier har også fått ansvaret for strekningene EØyer – Otta (km) og EKløfta – Kongsvinger (km).

GLØR IKS leverer tjenester til innbyggere i Lillehammer kommune, Gausdal kommune og Øyer kommune. Den grenser i nord mot Øyer , i sørøst mot Ringsaker, i sør mot Gjøvik, i sørvest mot Nordre Lan og i vest mot Gausdal. Sentrum, Nordre Ål, Søre Ål, Røyslimoen og Vårsetergrenda ligger på østsiden der Lågen renner ut i Mjøsa.


Lillehammer region brannvesen har ansvar for felles brannberedskap for kommunene Lillehammer , Øyer og Gausdal. Vi har som målsetning, økt trygghet for alle i regionen, ved hjelp av god beredskap, forebygging og brannsikkerhet. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjør selv ferie i hele Europa.


Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt. Hotell med sentral beliggenhet. Bestill overnatting i Lillehammer. Planen skal legge til rette for bygging av firefelts Efra Storhove til Øyer.


Ny Eses som et helhetlig prosjekt på tvers av kommunegrensene, hvor Lillehammer kommune er planmyndighet for området som geografisk ligger innenfor kommunegrensen til Lillehammer. Stillasutleie på Lillehammer. Vi har stillas klare på henger til leie i Lillehammer , Gausdal og Øyer. Vi leverer til både husbyggere, hyttefolk, næringsaktører, kommune og samarbeidspartnere. Byggeprosessen hos oss skal oppleves positiv – og vi gir derfor alle våre kunder en egen prosjektleder som styrer prosjektet fra start til slutt.


Frisklivssentralen er en kommunal forebyggende helsetjeneste med tilbud om hjelp til å endre levevaner, primært innenfor områdene fysisk aktivitet, kosthol snus- og røykeslutt.

For at trening skal bli en del av hverdagen din, må du like det du gjør. Det skal ikke bare kjennes bra etterpå, men også underveis. Derfor har vi en kultur fri for prestasjonskrav.


Her finner du informasjon om kommunale tjenester for innbyggere og gjester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg