tirsdag 6. desember 2016

Kriminologi

Institutt for kriminologi og rettssosiologi, Det juridiske fakultet Felles for alle studenter ved fakultetet Administrer dine studier Info om eksamen, vitnemål, karakterutskrift m. Innenfor akademia blir kriminologi brukt om den forskningstradisjonen som søker å analysere de sosiale prosessene knyttet til forbrytelser, samt reaksjonene slike handlinger ofte innebærer. Mange kriminologer arbeider i sosialsektoren, kriminalomsorgen og offentlig forvaltning. I tillegg må alle studenter ta ex.


Kriminologi

Her finner du alt av informasjon om utdanning innen KRIMINOLOGI (Bachelor). Studiet går under: Samfunnsfag, psykologi. Utforskningen av de forskjellige strafferettslige organers virksomhet har også etter hvert blitt et sentralt tema innenfor kriminologien. Logg inn på Canvas. Vurderer du å studere kriminologi ? Finn ansatte og studenter.


Vi har snakket med Kari Malene Jørgensen (25) som tar en bachelor i kriminologi ved Universitetet i Oslo. Hun forteller om et studium med mye frihet, hvor man kan velge emner ut fra hva man selv interesserer seg for. Hun særlig forsket på kvinners erfaringer med prostitusjon og kontroll- og hjelpeapparatet, migrasjon, kjønn og innvandringspolitikk. Her handler det først og fremst om samfunnets skyggesider, og det er ikke nok å vite at det er de som kan sies å være ressurssvake som ofte sitter i fengsel, men her handler det om å spørre seg selv hvorfor? Dette er et spørsmål man må stille seg selv, for er det bare de.


Ordet kriminologi betyder ”läran om brottet”. En kriminolog stöttar polisen med teorier och expertis gällande förklaringar till särskilda händelser av brott och intresserar sig bland annat för frågor om brottslighetens orsaker och struktur samt dess variation över tid och rum, men också för effekter av olika typer av påföljder och åtgärder för att minska brottsligheten och. Boka retter seg først og fremst mot studenter i kriminologi og andre studier hvor kriminologi inngår, men vil være nyttig for alle som ønsker en bedre forståelse av utfordringer knyttet til kriminalitet og straff i dagens Norge. I Sverige er du ikke så langt hjemmefra, men fremdeles i et annet land. En kriminotresserar sig bland annat för frågor om brottslighetens orsaker och struktur samt dess variation över tid och rum, men också för effekter av olika typer av påföljder och åtgärder för att minska brottsligheten och öka tryggheten.


En bachelorgrad i kriminologi tar normalt 3-år å fullføre, avhengig av hvor du studerer. Du har også muligheten til å ta 1-semestre (study abroad) med kriminologi på et utenlandsk universitet. I akademisk samanheng vert kriminologi brukt om den forskingstradisjonen som søkjer å analysere dei sosiale prosessane knytte til brotsverk, og reaksjonane slike handlingar ofte inneber. Kriminologi är det vetenskapliga studiet av brottsligheten. Mötet mellan forskning och praktik er et viktig bidrag på flere nivåer.


Kriminologi

Flere av forfatterne stiller viktige prinsipielle spørsmål knyttet til de nye kravene til politiet om å være kunnskapsbasert. Sendes innen 1-virkedager. Vi har mer enn millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag!


Informationsmøde tirsdag den 25. Det er kanskje her jeg synes boken er best. Etter dette året begynte jeg på et nytt studie som ikke hadde noen sammenheng med kriminologi (helt annet fagområde).


Kriminologi

Her visste jeg at jeg ville få jobb med kun en bachelor. Meld deg på nyhetsbrevet for nyheter og viktig informasjon. Jeg er ei jente på år som går siste året på videregående skole.


Jeg har utrolig lyst til å studere i England til høsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg