fredag 16. desember 2016

Løk mot hoste

Kan noen vær så snill å forklare dette for meg? Finnes det en løk -spesialist, en lege eller et eller annet som har en logisk forklaring på hvorfor dette funker? Bare det at jeg faktisk skriver at løk funker mot hoste sitter så langt inne at det i seg selv er bevis nok.


Uavhengig av hva slags hoste man har, tyr de fleste mennesker til hostesaft og andre medisiner for å forsøke å dempe symptomene. Stoffene i løken skal være med på å bli kvitt trangen til å hoste.

Min mor, min mann og jeg hostet veldig en periode rundt en forkjølelse. Vi fikk et råd om løk på nattbordet å prøvde alle mann. Vi sov godt alle tre hele natten og hadde ikke registrert en eneste host. Så jeg ba Jesper løpe ned å kjære opp en gul løk , og legge den inn på rommet.


Dette var rett etter hostekulen hans. Han har ikke hostet siden! Jeg tok med meg informasjonen og har kommet fram til en tilberedning og dosering som har hatt god effekt på pasienter, familie og venner, forteller Bertil.

Der er hun som tipset om løken ! La oss ta av hatten for denne kvinnen! Har du langvarig hoste uten noen innlysende årsak bør du oppsøke lege. Hoster du opp blo har pusteproblemer, har høy feber kombinert med hoste eller hoste kombinert med sterke smerter skal du alltid undersøkes av lege, understreker Thune. Sørg for å drikke nok væske.


Vanligvis er hoste forårsaket av en infeksjon i luftveiene og kan bli svært irriterende og fremkalle brekninger. I apotekene er det dusinvis av behandlinger som kan benyttes, men man har også en rekke produkter som kan bidra til å fjerne den uten medisiner. Her har du gode råd mot hosten : 1. Grunnen til at løk kan fungere på noen, er de flyktige svovelholdige stoffene som løken avgir når man kutter i den, sier forsker Ingunn Vaagen ved Nibio til Side2. Hun forteller at det ikke fins tvil om at løk er sunt og at det er vitenskapelige beviser for at løk virker positivt for de som har astma.


Mange sverger til varm melk eller te med honning – eller vann med sitron og ingefær. Lök innehåller antibiotiska, slemlösande och antiinflammatoriska beståndsdelar som kan hjälpa dig att snabbare bli bättre. Nedan delar vi med oss av de fem bästa sätten att använda lök för att bli av med hosta.


Drikk den hver dag til hosten din er borte. Du kan drikke den som et forebyggende tiltak to eller tre ganger per uke. Vi anbefaler: Utrolige gulrotsmoothies du må prøve.

Sitronsaft og løk for å bekjempe hoste. Vi vet eksistensen av et stort utvalg av hjem rettsmidler som faktisk vi kan finne i det som har vært populært kjent som bestemorens apotek. Når de kaldeste og rainieste månedene av året kommer, har kroppen vår en tendens til å lide, så det er lett å ta forkjølelse eller bli syk av influensa. For å hjelpe kroppen å takle sykdommen, er det nødvendig å styrke forsvaret.


Løk sirup for hoste. Tilstrekkelig effektiv mot forskjellige hoste sirup som er utarbeidet på grunnlag av løk , honning og sukker i forskjellige mengder. Hosten som kommer når man legger seg er plagsom. Så sant dette er riktig, så burde det vel heller være bra med varm melk og honning mot tørr hoste ! Kjerringrådene her skiller ikke mellom tørr hoste og slimhoste. Så nei, en løk vil ikke beskytte deg mot influensa, hverken om du plasserer den i rommet eller spiser den.


Vesla hoster på andre døgnet. I går natt hostet hun til hun kastet opp. Leste om løken i en blogg. Hadde ikke noe å tape på å prøve. Hun hostet tett hele kvelden.


Jeg satt en halv løk under senga en halv time før leggetid. Rommet STINKET løk. Jeg la henne, to host og hun sovnet.


Mot hoste kan du gjøre følgende: Trykk ytterste ledd av langfingeren så hardt du kan i sek. Gjør det på hver hån flere ganger om dagen. Det er leddet ved neglen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg