fredag 23. desember 2016

Innrede babyrom

BABYROSengehimmel, babymøbler og pastellfargede tapeter frister sikkert å innrede barnerommet me men det er langt viktigere ting å huske på først - som en god seng, en ammekrok og mye oppbevaringsplass. Barn vil alltid ha godt av å dele rom med søsken, men det vil nødvendigvis ikke foregå i stillhet. Her er ti råd du bør ta med i planleggingen hvis du ønsker husfred.


Vi har i tillegg satt sammen en egen inspirasjonsside med barneromstrender, slik at du kan få gode ideer til hvordan du kan innrede rommet til barna. En god natts søvn på barnerommet En seng som er god å sove i, er en absolutt nødvendighet på barnerommet. Har du planer om å innrede eller pusse opp et barnerom?

Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige barnerom – både for jenter og gutter. Vi har også samlet sammen noen lekre kollajer med tips til fint interiør i alt fra duse rosafarger til lyseblå, grå, beige og hvit til ditt barnerom eller babyrom. Hvilken er din favoritt? Senere kan sengen gjøres om til en benk eller et bord. Liker du å innrede med møbler med flere funksjoner, så vil kanskje en stelleseng være noe for deg.


Hos oss kan du få en stelleseng som også kan gjøres om til en vugge og senere bygges om til en benk - en smart funksjon å ha når babyen blir større og barnerommet trenger flere møbler. Det kan være lurt å velge produkter som er praktiske i forhold til bruk og vask, og som tåler en støyt. Alt dette har Princess tenkt på når vi har satt sammen vårt utvalg av interiør for barnerommet, slik at de som kommer innom butikk og nettbutikk finner gode og morsomme produkter som er trygge, miljøvennlige og av god kvalitet.

Det er ikke vanskelig i det hele tatt når du kan velge mellom så mange ting her i Princessbutikken. La barnet ditt være med og velge innredning til sitt nye rom, eller hvorfor ikke et nytt servise til kjøkkenet? Det blir mye morsommere å innrede hjemmet sammen, både for deg som forelder og for barna.


Vi har møbler tilpasset for barn i barneformat. Alt fra gode senger til smart oppbevaring av barnets leker. Vi har innredningsdetaljer som myke sengesett, herlige tapeter og koselig belysning som passer både små og store og alle hjemmets rom. Morsomt sengetøy, Bumper Car, fra Snurk.


Da er dette sengetøyet for deg! Med dette får du kanskje ikke farten og spenningen, men du kan i det minste kjøre så mange runder du vil, helt til du sovner! Linn Wold er kunstneren bak de unike bildene som har tatt Norge og utlandet med storm.


Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Interiør til barnerom, sengesett, gardiner, håndklær, sekker og badekåper.


Vi er et lite steg nærmere å være helt ferdig med stellekroken, det eneste som mangler er å henge opp noen bilder og gardiner. Gardiner har jeg bestilt, så forhåpentligvis vil de være her om ikke altfor lenge. Gulvtepper fyller ut rommet og gjør det komplet på en helt spesiell måte, og inne på barnerommet kan man virkelig bruke fantasien! Vi på Jollyroom har et helt supert utvalg av lekre og barnevennlige tepper til de små!


Vi glede oss veldig til å innrede det.

Har nettopp pusset opp nytt soverom til guttungen på år og der var det godt samarbeid og vi var heldigvis enige på det meste. Dette er stedet for deg som vil gi barna dine det aller beste! Vi i Minikids tilbyr kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Vi er ikke bare en barnebutikk eller en babybutikk, men også et sted der du kan finne inspirasjon når du skal innrede et babyrom eller er på utkikk etter interiør til barnerom.


Linn Wold AS selger egenproduserte plakater og postere, samt også et utvalg av andre designermerker. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen!


Hoppekids, Bopita og mange fler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg